Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleee jestem zła

Cholerne zębiska

Polecane posty

Gość Aleee jestem zła

Otóz urodziłam 13.5 miesiaca temu (dziecko kwitnie) a ja mam duuży problem z zębami. Rok temu zaraz po porodzie leczyłam dwa zęby wydałam 1500zł!!!! Dzisiaj dowiedziałam sie że mam kolejne dwie kanałówki do leczenia Moje ząbki zawsze były problematyczne no ale teraz to U stomatologa majatek zostawiam. DZiewczyny czy wy też miałyście po ciąży takie historie no i może ktos mi poleci dobrego stomatologa we Wrocławiu tam gdzie ja chodzę za kanałowe leczenie z wypełnieniem chcą 800zł!!!

Gość Aleee jestem zła
Może jednak ktoś mi poleci dobrego stomatologa weWrocławiu

mnie też sie posypały zęby, choc na szczeście nie kanałowo, po ciąży a jestem z całkiem innego rejonu Polski, więc z dentystą niestety nie pomogę

Gość dkdkdkdkkd
Daj spokój, gdzie ty chodzisz! kanałowe leczenie nie powinno kosztować cię więcej niż 300-350 zł.

Gość Alee jestem zła
Prywatna praktyka a że zęby trudne to i cena odpowiednia ny w Stomadencie biorą właśnie ok 350 zł ale to badziewiarze zakwalifikowali mi zęba do wyrwania (po ciązy) a tam gdzie chodzę mi uswiadomili że mozna go uratować i zrobili to ale ceny sa kosmiczne

Moja córka ma juz 8 lat - karmiłam ją piersią 1,5 roku - a potem pożegnłlam sie z zębami - leciały na łeb na szyje - nawet do leczenia sie nie nadawały. Myślę że to zasługa ciąży i karmienia - zawsze miałam - piekne zęby a teraz - do protetyka.

Gość Alee jestem zła
Tak wiem że to ciąża zrobiła spustoszenie na szczęście żadnego zę ba nie straciłam ale jestem zmuszona zostawić górę kasy u stomatologa uważam że kobiety po ciąży które maja takie problemy jak ja powinny ,mieć zwracane koszty leczenia w prywatnym gabinecie albo przynajmniej część. Poswieciłysmy siebie żeby wydac nowe zycie nowego człowieka który kiedys bedzie pracować na nasze emyrytury a z kosztami tego zostałyśmy same

Gość Alee jestem zła
nikt nie leczy zębów we Wrocławiu ???

ja dzis leczylan kanalowe 5 i 4.na raz oba.znaczy wiercili.wlascnie znieczulenie schodzi:P tak poza tym to moj bierze 300za zab.

Gość juhu
strasznie drogi ten wasz dentysta. Ale może dlatego, że to duże miasto, ja jestem z małej miejscowości i mój dentysta za leczenie kanałowe bierze ok.150 zl, a nie kanałowe 100, więc różnica jest potężna. 800 zł dałam za wstawienie zęba, aż nie chce myśleć ile by to wyniosło we wrocku :O

Gość Alee jestem zła
Gdyby mi wtedy nie uratowali tego zęba to implant kosztowałby między 4000 a 5000 zł. zależnie od materiału z jakiego byłby robiony

Gość Znowu nie przesadzajcie
ja jestem ze śląskiego ( bielsko biała ) i ty implant porcelanowy kosztuje ok. 800-1000 zł. Wiec z tymi 5 tys to chyba troche przesadziłaś - no chyba , ze chodzisz do jakieś wybitnie drogiej, prywatnej kliniki dentystycznej !!!!!!!!!!!!.............

50 za kanal plus bomba 80 150 zl plus 80-230 ale ze jest zatruwany wiec bierze 50 za pierwsza wizyte 50 plus 150 plus 80-280

dobrze ze trafilam na taki topic..sluchajcie ja jestem w 4 miesiacu ciazy i mam dziursko na górze w 7 jak dobrze licze:P czy teraz moge isc go leczyc bo mi wszystko tam włazi a niewiem co mam zrobic..