Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

jak umowic sie przez esemesa pomocy!

Polecane posty

byłem w penym biurze u pewnej kobiety w sprawach osobistych bardzo mi sie spodobala mam jej wizytowke chcialbym sie z nia umowic wysylajac esemesa czy by sie zgodzila nie chce dzwonic zeby sie delikatnie nie zszokowala bo to bylo by dla niej pewne zaskoczenie a tak to moze to przemyslec ,nie wiem czy ma chlopaka chcialbym jakos sie delikatnie jakos zapytac czy by sie zgodzila na spotkanie Co jej napisac

Gość wiem za ostro
Na Twoj widok to nawet winda zawraca :P :P :P

Zpaytaj sie jej czy by ci w czyms nie pomogła :) albo zpaytaj czy by nie zjadła z Toba kolacji bo wlasne naucyzles sie gotowac i chcesz by sprubowala czy Ci to wychodzi;d

Gość kochliwy kochlik
dokładnie .spytaj dyplomatycznie czy by sie z Toba na kawe nie umówiła,a jak sie umówi to bdaj grunt i kokietuj ją.powodzenia!!!

Gość druga trzydziesci siedem
a ja w takiej sytuacji bym jednak zadzwonił, na sms może nawet nie odpowiedzieć a do sluchawki chyba coś powie:)

Angel_81 zadzwon, ja bym takiego smsa olala pokaz ze jestes facetem ! potwierdzam...przez smsa to mozna z kolega sie umowic na piwo:P:P:P:P:P

Gość no wiesz coooo
sziwczyna cie nie zna,napiszesz jej sms i co....j abym olala nie znam faceta ,nie wiem jak wyglada ,no chyba ze jest super odwaza i marzy sie jej przygoda

Gość no wiesz coooo
trzeba bylo isc za ciosem ,odazyc sie i odrazu zaatalowac i zaproponowac kawke

zadzwon i zaytaj sie czy ma ochote na chwileczke zapomnienia...;P a tak serio, to lepiej dzwonic niz pisac, zapytaj sie poprostu czy ma ochote na kawe albo obiad ;]

Gość gumka od majt
ostatnio miałes 28 lat i pytales o duzą róznice wieku, bo miales jakąs lalunie :) szybko ci sie gusty zmieniają jak widze:)

Gość gość
Podrywac kobiety mozna na rozne sposoby, w zaleznosci od miejsca i pory dnia. Gdy po prostu chcesz do ktorejs podejsc i zagadac bo CI sie podoba to moze byc to nawet najprostszy temat o pogodę, o godzinę, o to, ze ma na sobie wlasnie taką bluzkę, ktorej ty szukalas od dawna czy cokolwiek innego, jesli pali to mozesz podejsc i spytac o "ogień" i przy okazji spalić papierosa razem z nią, delikatnie nawiązując rozmowę. Najtrudniej jest sie przelamac i zaczac a pozniej juz idzie z górki…odkąd zacząłem uzywać feromonów z http://pherowin.pl to przestałem mieć problemy z kobietami, są one same mną zainteresowane i co bym do nich nie mówił to im się podoba: )