Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Waciisz

CO ZE MNA NIE TAAAK ??

Polecane posty

Hej mam wielka prosbe powiedzcie co sie ze mna dzieje . Mam chłopaka od miesiaca jestem w nim straszliiwie zakochana i ze wzajemnoscia , wszytsko jest cudwonie nie mam na co narzekac mamy jechac razem na wakacje i wogole :) ale dreczy mnie cos strasznie... on przedemna miał dziewczyne z ktora sie rozprawiczył w sumie niby okej ale jak sie znim całuje i w ogole jestesmy u neigo czy cos czy mowi mi że mnie Kocha lub inne tego typu rzeczy wtedy myslenie mi sie włacza takie że on juz to wsyztsko miał tylkoz nia ze to kiedys z nia tak lezał ze z nia sie calowal spał w tym samym łozku w ktorym ze mna teraz lezy ..JEstem dziewica czuje ze z nim strace dziewictwo ale na sama mysla o tym ze on kochal sie z inna ze te same usta calowaly ja i dotykala jego ciała ze sie znia kochal i w ogole straslziwie mnie meczy gotuje sie we mnie ,raz takie cos doprowadzilo mnie do łez nie wiem czy to zazdrosc o przeszlosc nie wiem ... on mowi ze zaluje ze tak sie stalo i jakbym mogl cofnac czas to nie bylby w ogole znia ale od razu ze mna ale niestesty stalo sie i z nia byl nie obiwniam go za to bo kazdy ma prawo byc zk im chce a ja go wteyd jeszcze nie znalam tylko nie rz widzialam i strasznie mi sie podobał... a teraz nie moge tego zniesc ze on byla u niego znala jego rodzicow wydaje mi sie ze on zacznie tesknic do niej albo wroci choc mowi ze nigdy tak nie zrobi to jest straszneee pomozcie

Nie dramatyzuj moze po prostu jestes o niego zazdrosna, Ale tak sie nie da, dziewczyno, albo zaakceptujesz fakt ze on nie jest prawiczkiem i byl z inna kobiata, piescil ja itd. albo zostaw go , tak bedzie lepiej dla Ciebie(psychika) i dla niego(znajdzie kogos kto bedzie go w 100% akceptowal i nie bedzie robil wielkiego halo z faktu ze uprawial juz seks) pozdrawiam🌼

alez ja mu nie robie zadnego halo własnie ja nie chce o tym przy nim mowic ale on chce bym mu mowila gdy cs takiego mam i nie chodzi mi o seks konkretnie ze juz to ma za soba ale ogolnie bo ja ja tak troche znalam i nie wiem nie potrafie go zostawic za bardzo go Kocham a on powiedzialze jakbym go zostawila to by nie mogl dalej zyc ja go akceptuje w 100% ale to samo mnie dreczy staram sie o tym zapomniec

Staraj sie nie myslec o tym..bo rozgrzebwanie w niczym Ci nie pomoze To juz przeszlosc, trzeba myslec o przyszlosci. Wierze ze jestescie szczesliwi, spotkalas fajnego faceta(na prawde niewielu takich pozostalo) i teraz badz z nim... A tamta laska...e tam, pewnie sie do Ciebie nie umywa wiec wytlumacz sobie tak ze On zaluje ze z takim paszczurem przezyl swoj pierwszy raz;) I moze bedzie chcial zaczac"od nowa" i przezyc to z Toba..i to zachowac w pamieci:)

dzieki wielke heh :) masz racje w sumie no jestesmu bardzo szczeswliwi bo takich jak on malo jest poprawiło mi sie myslenie dzieki Tobie pozdrawiam :)

:) do uslug Pamietaj ze to z Toba jest i to wiele znaczy:) rowniez pozdrawiam😘

nie trać z nim dziewictwa po miesiącu "chodzenia", ja bym poczekała. Z Twojego pisania wynika, że raczej jesteś jeszcze młodą osobą, łatwo się w tym wieku człowiek zauracza i potem żałuje całe życie. Jak nie masz jeszcze 20 lat, to nie śpiesz się.

niemam 16 lat ja nie strace jeszcze wiem poczekam heh :) ale ja nie jestem zauroczona tylko zakochana jest dla mnie idealna osoba i jak on mowi ja dla niego tez i powiedzialam mu ze strace dziewitwo z osoba z ktora bede d konca zycia ale nie mowie ze po slubie heh a on powiedzial ze on nigdy nie zostawi mnie napewno i jeszeli bede juz gotowa i mu zaufam ze tego nie zrobi to wtedy moge zrobc co bede chciala