Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razorini

Kto jest bardziej sexy?

Polecane posty

Gość Coala
pewnie ze mam:) na uszach, nosie i palcach.... ale tak serio to zaczynam dochodzic do wniosku ze mialki jestem z tymi swoimi niby zabawnymi komentarzmi i ze spora wieszkosc bardzo powazni epodchodzi do wpisow tutaj. dlatego od jutra ja tez bede powazny i ......zrzuce futro stajac sie facetem. nota bene przystojnym.

Gość Coala
a piosnka byla spiewana przez Bajora - okropnego rudziecla, ale swietnego piosenkarza.

Gość Razorini
okej ja lece spac dziekuje ze odpowiedzialyscie na moj temat:) dobrej nocki:)

Ukradłem jej pocałunek Ona chciała go powtórzyć Już nigdy jej nie wypyściłem Więc złączyliśmy się w jedną masę Więc jest mi tylko zbyt dobrze Jestem pięknym dwupłciowcem Dwie dusze pod moją piersią Dwa gatunki jedna chęć Chodzę inaczej w dzień Jestem najpiękniejszym z ludzi Widzę cudowne rzeczy Które wcześniej prawie wogóle mi się nie podobały Mogę się każdego dnia uszczęśliwiać Mogę sobie samemu wysyłać róże Nie ma drugiego ani trzeciego Jeden i jeden to to samo Jestem samotny lecz przecież nie sam Mogę ze sobą razem przebywać Całuję rano moje odbicie lustrzane Zasypiam wieczorem ze sobą Kiedy inne dziewczyny szukały Mogłem się sam zapładniać I już nie jestem zakłopotany Kiedy ktoś mówi do mnie "pieprz się"

Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy. Wszędy są drogi proste Lecz i manowce wszędy. O to chodzi jedynie, By naprzód wciąż iść śmiało, Bo zawsze się dochodzi Gdzie indziej, niż się chciało. Zostanie kamień z napisem: Tu leży taki i taki. Każdy z nas jest Odysem, Co wraca do swej Itaki.

Miłość jest dzikim zwierzęciem Ona oddycha tobą, szuka ciebie Gnieździ się na złamanych sercach Idzie na łowy przy pocałunku i świecach Wsysa się mocno w twoje usta Kopie sobie przejścia przez żebra Pozwala sobie upaść miękko jak śnieg Z początku będzie gorąco potem zimno, na końcu boli Miłość jest dzikim zwierzęciem Ona gryzie i drapie, i kopie mnie Trzyma mnie mocno tysiącem rąk Wlecze mnie do swego miłosnego gniazda Pożera mnie ze skórą i włosami I zamęcza mnie przez cały czas Pozwala sobie upaść miękko jak śnieg Z początku będzie gorąco potem zimno, na końcu boli Miłość jest dzikim zwierzęciem Ona oddycha tobą, szuka ciebie Gnieździ się na złamanych sercach Idzie na łowy przy pocałunku i świecach Wsysa się mocno w twoje usta Kopie sobie przejścia przez żebra Pozwala sobie upaść miękko jak śnieg Z początku będzie gorąco potem zimno, na końcu boli Miłość jest dzikim zwierzęciem Idziesz w jej pułapkę W oczy twe wpatruje się Oczarowuje, kiedy jej spojrzenie cię spotyka

Nie próbuj mówić o miłości, Bo ona w słowach się nie mieści. Jest jak wiatr: cichy, niewidzialny, Co tylko czasem zaszeleści. Ja powiedziałem, wyznałem miłość Przed miłą serce otworzyłem Drżący, zziębnięty, ze łzami w oczach. Lecz cóż - po chwili jej nie było Kiedy odeszła, skądś wędrowiec Nieznany nagle się pojawił Tak cichy, prawie niewidoczny Jednym westchnieniem ją przywabił.