Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewnością swą niepewna

ciąża?

Polecane posty

Dziewczyny mam problem: zawsze mialam w miare regularny okres, na a na kilka dni przed ten okropny bol piersi. Zawsze kochamy sie z moim chlopcem bez zabezpieczenia jak mam okres, chociaz ponoc sa przypadki zajscia w ciaze podczas okresu. I tym razem kochalismysie jakmialam okres. Pozniej mialam normalne jajeczkowanie z ciagnacym sie sluzem i wtedy byla prezerwatywa. Teraz okres spoznia mi sie trzeci dzien, a piersi sa normalne, zero bolesnosci. Innym objawow czegokolwiek raczej brak, moze lekkie pobolewanie podbrzusza, ale mam tez problemy z pecherzem. Zastanawiam sie: jesli zaszlabym w ciaze podczas okresu to czy mialabym normalne jajeczkowanie? Niby w naturze wszystko jest mozliwe, hmmmm.... Moze ktoras z Was miala podobna sytuacje? Pozdrawiam porannie....

Gość oł majn got
przecież spóźnienie miesiączki o 3 dni to prawie żadne spóźnienie masz jakiś stan zapalny, może to zapalenie pęcherza a może niekoniecznie w końcu wszelkie stany zapalne w tej okolicy dają podobne odczucia czyli ogólny dyskomfort, pieczenie, ból, parcie na mocz itp lepiej nie lecz się sama i idz do gina bo nieleczone stany zapalne mogą powodowac poważne komplikacje, zrosty w jajowodach i w przyszłości problemy z zajściem w ciążę doraźnie kup sobie w aptece jakieś herbatki albo ziołowe tabletki na pęcherz, pij dużo wody z cytryną to zakwasza mocz i wypłukuje bakterie

Gość NIC -tylko trzeba duzo szczęśc
nie marudż i nie zajmuj tego miejsca tylko idż do gina !

Taaaa, ale z pecherzem to ja sie mecze od paru lat i wiem kiedy jest powaznie a kiedy nie. No i teraz czuje ze tu pecherz nie ma nic do zezcy - zreszta zawsze tak bylo, ze pechezr swoja droga,a okres swoja - tzn klopoty z pecherzem nie wplywaly na moj cykl.

Gość dhwegcbiercvqw
ja mam gozrej - bo mi sie spoznia 3 tygodnie....

No to rob testa! ja stwierdzilam ze zrobie w niedziele jak sie nie pojawi

Gość dhwegcbiercvqw
zrobilam test tydzien temu- wyszło ze nie jestem w ciazy- a okresu jak nie bylo tak nie ma - w poniedzialek ide do lekarza

Gość skoro to nie pęcherz
to zaburzenia hormonalne, jajniki szwankują albo coś...i tak musi leczyc to lekarz

Dziwne tylko ze te piersi mnie nie bolą!