Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkaa

Czy uwazacie ze bedac zona przystojnego mezczyzny mam sie obaiwiac zdrady?

Polecane posty

Gość kanapkaa

jak myslicie

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak jak każda i każdy z nas... myślisz, że brzydale i \"normalni\" nie zdradzają??? Ile masz lat kobieto???

Gość kanapkaa
uwazam ze brzydale ma mniejsza szanse do zdrady bo czuje si emniej atrakcyjny i mnij osob go za takiego uwaza a wiec co za tym idzie szansa n azdrade tez jest mniejsza ale jak facet jest przystojny to juz jest inaczj nie uwazacie

Gość kanapkaa
przystojniak ktory ma pwnosc siebie i czuje sie atrakcyjny i za takiego jest uwazany ma wieksze sznse niz brzydal

nie, nie uwazamy. TAK MASZ SIE OBAWIAC ZDRADY. uzyskalas odp na swoje pytanie a teraz idz go pilnuj;P

Gość a ja mysle ze czas dorosnąć
:o

Gość kanapkaa
nie mam zamiaru go pilnowac :))))) i tak mnie jzu raz zdradzil wiec dlatego pytam jak uwazacie i wlasni widzicie ze zdradzil bedac przystojnym

Gość kanapkaa
niemialbysci takiego zdania gdyby was to tez spotkalo niestety

Gość DeNN
Zależy,jak ma w głowie poukładane.Może nawet o tym nigdy nie myślał.

kurwa dziewczyno wez sie szanuj ;d POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA

Gość kanapkaa
no dzieki wielkie moze p prrostu jestem za dobra moze jakbym byla twarda suka to by mni eszanowal :)

Gość zdrady sie nie wybacza
to nie zależy od przystojnosci jak chce to zdradzi jak nie chce nie zdradzi to zależy od pogladu na życie , małzenstwo , miłosc - nie ma na to recepty a tutaj jak zwykle baby przesiąkniete jadem !!! autorko życze Tobie miłosci dużo miłosci...

Gość zdrady sie nie wybacza
znam przystojnego bogatego faceta , który miał " okazje " i to nie jedną by zdradzic wiem na 100 % , że tego nie zrobił - po prostu bardzo kocha swoją żonę i pielegnują miłośc - mysle ze ta pielęgnacja jest bardzo ważna a jesli raz zdradził .............. dajesz szanse , pewnie zaufanie wisi na włosku ale czasami warto zaryzykowac

Gość to zalezy od tego jakim
czlowiekiem jest twoj maz

Gość scuba
Mało tego, według mnie, mniej atrakcyjni mężczyźni zdradzają znacznie częściej... potrzebują bowiem się potwierdzić, są tez zazwyczaj dużo lepszymi kochankami :-) co daje im znacznie większe pole do popisu...,.,.,

Gość kanapkaa
jem kupy mojego mężulka:) 🖐️

Gość blackcat
Wg mnie nie musisz ;)

niewiadomo, ponoc kazdy mezczyzna zdradza kiedy ma okazje, ale to chyba tylko takie powiedzenie, jezeli ufasz swojemu facetowim, jezeli jestescie ze soba szczerzy, szanujecie sie nawzajem i szanujecie wasz zwiazek, to zadne z was nie bedzie zdradzalo :)

jezeli wszytsko jest w porzadku w zwiazku to nie ma bata, zeby zdradzil..

Gość lubię Chmielewską
Jasne że tak. Na takiego zawsze będą patrzyły z błyskiem w oku wszelkiego rodzaju wampy i będą wypatrywać chwili, kiedy to będą mogły zwabić twego uroczego małżonka w ustronne miejsce i kusić.. A ile takich wampów on wytrzyma?? Napewno skoro przystojny, zdaje sobie sprawę ze swych wdzięków, z tego jakie wrażenie sprawia na płci przeciwnej, więc będzie jakiś czas raził przeraźliwie dobrym wychowaniem, uprzejmie obojętny, może nawet długo. Ale zawsze znajdzie się harpia, na której haczyk się nabierze (hm.. powinno być, że ona na jego..), ok, niech będzie wdzięki, no więc nabierze się na te jej wdzięki, na jej uwodzicielski uśmiech, łypanie okiem i kusą kieckę, więc pilnuj swojego mena jak nie chcesz, by został narażony na jakiekolwiek pokusy, albo - puść wolno, niech się dzieje wola nieba...