Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogulinka

monogamiczni mężczyźni?

Polecane posty

Gość bogulinka

Czasami zastanawiam się co pozostało po dawnych zasadach moralnych. Jeszcze kilka lat temu to kobiety uważane były za osoby, które nigdy nie zdradzają i tylko faceci oskarżani byli o zdrady i inne "złe" zachowanie. W dobie dzisiejszego pojęcia moralności nie widać już tak wielkiej różnicy pomiędzy zachowaniem kobiet i mężczyzn. Dzisiaj to kobiety częściej zdradzają. Czy mężczyźni stali się bardziej monogamiczni? Czy to kobiety stały się bardziej wyzwolone i bezpruderyjne? Znam kilka kobiet, po których nigdy nikt nie spodziewał się, że mogą zachowywać się w taki sposób. Mają swoich mężczyzn, ale i tak szukają "wrażeń" w ramionach innych. Pisząc wrażeń nie mam do końca na myśli "wrażeń jako wrażeń", tak naprawdę to właśnie to mnie zastanawia. Czego one właściwie szukają u innych? Przecież mają już wydawać by się mogło "wszystko". Mężczyźni stali się tylko jednym z przedmiotów codziennego użytku, które po zużyciu zostają wymieniani na nowsze modele. Wystarczy tylko iśc do sklepu i wybrac odpowiadający nam typ. A może to wcale nie jest tak? Może to mężczyźni tak manipulują kobietami, że nie zauważają ich prawdziwych "ja" i żyją w przeświadczeniu, że to one kierują swoim i ich życiem? Oceńcie ten tekst. :)

teraz jemy kiwi, mango, papaya................a kiedys tez nie jedlismy...