Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssstttrrraaassszzznnneee

I znow pytanie o NASZA KLASE!!!

Polecane posty

jednego nie rozumiem, dlaczego osoby, ktore sa w moich znajomych blokuja galerie i wystawianie komentarzy? kto w takim razie moze im wystawic komentarz skoro zablokuja znajomym ogladanie i dodawanie komentarzy?

Gość waniliowa pipka
nie wiem, może sami sobie odglądają te zdjecia :P a jak ktos galerię pokazuje, a blokuje komentarze również dla znajomych - to po prostu znaczy, ze nie chce przy tych zdjeciach zadnych komentarzy; wolno mu

Gość tak jak wczoraj
nie wiem ale wiem jedno - nasza klasa to portal dla ludzi bez klasy !:)

moze nie chce komentarzy, bo obawia sie negatywnych? np jak to jest ktos nielubiany albo wredny nauczyciel?

Gość ni dorabiaj filozofii
może kogoś po prostu nie obchodzą komentarze innch- chce żeby je dla siebie zachowali?

ta cała nasza klasa jest smieszna, nudna i to zwykła wylęgarnia kurestwo i złodziejstwa ... takie jest moje zdanie...

Gość waniliowa pipka
Nie wiem - mam jedna znajomą, która zablokowała mozliwosć dodawania komentarzy. I tak wrzuca zdjecia, a znajomi ogladaja, ale dużo mi to mniejszą przyjemnosćsprawia, niz jak mozna cos napisać. Ale jak tak chce, to musi tak robić. Pewnie ma jakieś swoje powody. Może te komentarze po prostu jej się wydaja głupie albo wkurza ją, ze np. ona daje romantyczne zdjecie i ma o nim jakieś wzniosłe mysli, a ktos doda glupkowaty, żartobliwy komentarz. Nie wiem, co ona tam sobie mysli

Ja mam zablokowaną galerię dla nieznajomych tylko,ale komentarze zablokowane dla wszystkich,jakos zaczely mnie drażnić, te w kółko powtarzane regułki : śliczna fotka, ładnie wygladasz,super i bla bla bla...wiadomo każdy każdemu słodzi bo tak wypada. W ogole żenada się zrobila z tej naszej klasy i w ogole trzeba się stamtąd zbierać,pewnie lada dzien to uczynie;)

Gość żuchwa
macie problemy, jak ktoś ma głęboko zdanie innych to blokuje możliwość komentarzy. mnie wkurwia pierdolenie jaką to śliczną fotkę sobie wstawiłam, jaką mam śliczną bluzeczkę i rzęsę, bo długawa. ludzie, kogo to obchodzi?

Gość waniliowa pipka
No fakt. Kuzynka powstawiała pare zdjęć ze slubu, to zaraz miała parę stron "wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia" na przemian z "slicznie wyglądasz w tej sukience"