Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etmari

wyrok=grzybica

Polecane posty

Witam:) Ja takze musiałam trafic do tego watku..Trzy dni temu dostałam zapalenia pęcherza..pozniej piekło,upławy grudkowe,zółte..białe..poczytałam i stwierdziłam ze mam chyba grzybice.. Dzisiaj udałam sie do Gina. Wyrok = infekcja,\"pare grzybków\"jak to powiedzial doktor:) Przepisał Mi Clotrimazolum dopochwowe i krem Clotrimazolum.Mam po skonczeniu tego isc i zrobi Mi badanie na Ph i jak bedzie złe to jakies pałeczki mlekowe czy cos Mi przepisze Czy ktoras z Was tego uzywała? I czy z grzybicy naprawde tak ciezko sie wyleczyc? Czy jak raz sie ją złapało to bedzie wracac?

Gość powodzenia...
ciężko.....ale niektórym po jednych globulkach od razu przechodzi. Może i tobie się uda. A poza tym sa już topiki o temacie tym także pocztraj.Jest już "sposob na grzybice pochwy" na ogólnym, oraz "grzybica pochwy - ciąg dalszy" na zdrowie i uroda także tam jest wiele do poczytania - zerknij;)

Gość pifpaf
moze Ci sie udac i nie wróci,ale może też wrócić. Nikt Ci w tym niestety nie pomoże

Gość gladelupaaaa
ja dzisiaj wykupiłam receptę na clotrimazolum 500mg. Mam dwie tabletki i nie wiem, co z nimi zrobić. Mama się pomyliła i zamiast wziąć mi 6 tabletek * 100mg wzięła 2*500mg :O Te 500mg są na `lżejsze stany chorobowe`, a ja mam już zaawansowany :O

Gość doradczyni
Już Ci pisałam ! idż do apteki tam gdzie już się pospieszyłaś i Ci zamienią !tak to się robi albo spowrotem do lekarza , przepisze recepty !powodzenia !

Gość gladelupaaaa
oj chyba mi nie zmienią, bo odlakowałam już jeden z tych kartoników, żeby przeczytać receptę