krewetka222 0 Napisano Lipiec 18, 2008 o ile dni wam sie spoznia misiaczka latem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amulet serce21 Napisano Lipiec 18, 2008 mi sie spoznia czesto latem , ostatnio spoznil mi sie 6 dni a tobie ile sie spoznia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hip hip hurra 0 Napisano Lipiec 18, 2008 zalezy czy lezy i czy wyjdzie w pory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krewetka222 0 Napisano Lipiec 18, 2008 jak narazie to 3dzien od pol roku(od stycznia) mam reglularnie co 27-29dni:( kochalam sie z chlopakiem z prezerwatywa nie zsunela sie ani nie pekla sprawdzalismy ja kilka razy dmuchalismy... ale i tak sie boje;/ ze gdzies jakas mala dziurka mogla byc:( Poza tym to byly moje dni nieplodne teoretycznie bo ostatnia miesiaczke mialam 17czerwca a w tym miesiacy siedzialam na sloncu troche i nie wiem czy to przez to bola mnie piersi troche jak dotkne i sluz mam jak klej i taki zoltawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hip hip hurra 0 Napisano Lipiec 18, 2008 sprawdz nastepnym razem jezykiem:P zartuje.ludzie nie wymyslajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flyaway 0 Napisano Lipiec 18, 2008 hip hip hura, ty sie juz lepiej nie udzielaj jak masz takie glupoty pisac, bo tylko ludzi draznisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla19 0 Napisano Lipiec 18, 2008 Mnie ostatnio 3 tygodnie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
in-flagranti 0 Napisano Lipiec 18, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach