Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladelupaaaa

clotrimazolum. mam problem. pomóżcie mi proszę...

Polecane posty

weź ją na noc!! :) a potem jak bardzo nie chcesz brać drugiej to kup krem i zacznij od jutra go używać :) życzę zdrówka :)

Gość gladelupaaaa
do lekarza chcę iść za miesiąc, kiedy skończę 18 lat i nie będę musiała już iść z mamą :P póki co receptę załatwiłam u rodzinnego. bo wiesz jak to jest u mnie? mam chyba jakiegoś przewlekłego tego grzyba :O kilka dni przed i po okresie mam suchutko i pachnąco w majtach. serowate upławy o nieprzyjemnym `zapachu` pojawiają się mniej więcej w środku cyklu :O ale wtedy jest strasznie :(

Gość gladelupaaaa
dzięki 🌻 a Tobie powodzenia życzę i dużo, dużo szczęscia (widziałam suwaczek) :)

Gość olokona
ja właśnie stosuje ten 100mg przez 6 dni, Ale kiedyś brałam 1 tabletkę która miała 500mg i mi pomogła Ktoś dał dobry pomysł że można podzielić na pól i będa 4 tabletki albo zrób tak jak CI mówiłam 1 a po 3-4 dniach możesz nawet po 2 dniach drugą. jak bym była na Twoim miejscu to raz bym wzięła tę 500mg, jedną noc nic, a potem 1 250mg i na następną noc 250mg Możesz kombinowac jak chcesz

Gość gladelupaaaa
olokona Piszesz, że pomogła Ci ta 500mg kiedy wzięłaś ją jednorazowo. Powiedz mi, w jakim stopniu była Twoja grzybica? ja to bardzo zaniedbałam, próbowałam leczyć się na własną rękę propolisem, który tylko pogorszył mi sprawę. Boję się, że ta jedna tabletka nie da rady z moim grzybem :O

Gość WŁAŚNIE jak to
Matka nie jest niczemu winna ,tylko Ty sama nie wiesz czego chcesz!

Gość gladelupaaaa
Moja mama popełniła błąd, bo miała napisane na kartce clotrimazolum 100mg, tabletki dopochowew, 2 opakowania. jasno i wyraźnie. tym razem dodała sobie jedno zero więcej i powiedziała 1000mg więc doktor przepisałam 2* po 500mg :O jeśli nie czytasz ze zrozumieniem to nie wypowiadaj się. ja się określiłam jasno tylko teraz nie wiem, co mam z tym zrobić. prosiłam o inne tabletki

Gość gladelupaaaa
up

Gość ale masz problemm
a dlaczego nie poszłaś sama, tylko się mamą wysługujesz? I jeszcze masz pretensje, ty się nie pomyliłaś nigdy w życiu? Zastosuj te tabletki 500 mg, a jak nie przejdzie to idź sama do lekarza.

Gość ale masz problemm
nie musisz być pełnoletnia, żeby iść do ginekologa, a tym bardziej do rodzinnego. Ja chodzę wszędzie sama, odkąd skończyłam 15 lat, do ginekologa też :)

Gość gladelupaaaa
nie wysługuję się mamą, sama chciała iść to załatwić, bo potrzebowała jeszcze receptę dla siebie na coś tam... zamiast się nad tym zastanawiać od razu byćmi odpowiedziała na pytanie, które było na inny temat... musiałam chyba jakoś wyjaśnić to, że mam inne tabletki niż powinnam :O a do ginekologa w moim ośrodku zdrowia muszę chodzić z osobą pełnoletnią :o