Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejaca123

ŁYSIEJĘ i rozdwajaaj mi sie paznokcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość łysiejaca123

Błagam pomożcie....od jakiegoś czasu zaczęły wypadać mi starsznie włosy....paznokci nie moge zapuscic gdyz sie strasznie rozdwajaja...az sprawia mi bol....od jakis 3 miesiecy albow iecej zazywam merz specjal gdyz myslallam ze drogi=dobry....ale duzo nie pomaga..zdaje sobie sprawe ze musialabym zmienic diete na zdrowsza ale moja praca nie pozwala mi zabardzo na to..czy znacie jakis srodki ktore moga pomoc????slyszalam cos kiedys o odzywkach do wlosow ktorych uzywaja ludzie po chemi..slyszalyscie?

mam ten problem stres zla dieta spowodowaly ze stracilam duzo wlosow. polecam ci maseczke henna wax w aptece mozna nabyc ok 20-30 zl roznie bywa jest silan bo to dla ludzi po chemioterapi ale raz w tyg mozesz uzywac spokojnie dziala na porost wloskow:) myj wslosy szamponem z czarnej rzepy i najlepiej takze odzywki z czarnej rzepy albo placenta nabyc mozna u frzyzjera dobra tez jest. zrezygnuj z prostowanaia wlosow jesli to robisz i suszenia suszarka poszukaj maseczek w necie bo teraz nie pamietam ale sa z jajka z olejkiem rycynowym i sokiem z cytryny polecam tez drozdze do picia lyzeczka drozdzy lyzeczka cukru zmieszac to i dodac 2/3 szklanki mleka albo wody wrzacej! ostudzic i przez 6 tygodni pic dwa razy dziennie po lyzeczce po 6 tyg odtawic na 3 miesiace pozniej mozna znowu podobno cera sie poprawia wlosy przestaja wypadac i paznokcie sie wzmacniaja domowy sposob ae pododbno dziala:)

sie rozpisalam:) na forum wizaz. pl jest sporo na temat wypadania wloskow radze tam ci zajrzec ja swoja wiedze mam wlasnie stamtąd jest duzo rad masaze , wcieranie cebuli tez jest dobre ale troche hmmm smierdza pozniej, jedna kobieta proponuje nawet mycie wlosow szarym mydlem, ale do tego sie raczej nie zastosuje:) i zycze powodzenia, a no i uzbroj sie w cierpliwosc bo walka z wypadaniem wlosow jest dluuuga, pol roku conajmniej potrzeba zeby wloski odzyly urosly wzmocnily sie, narazie traktuj je delikatnie, zadnej chemi najlepiej tez nie farbuj a przynajmniej nie na wlasna reke w salonie zaplacisz drozej ale zrobia pozadne malowanko nie niszczace tak mocno wlosow:) kurcze o wlosach widac moglabym pisac i pisac

Gość łysiejaca123
ok dzieki bardzo napewno zajze:)

Gość eterity_of_sorrow
moja znajoma łysiała,miała problem z paznokciami,brzydki zapach z buzi itp okazało się ,że ma zakwaszony organizm...ale nic nie pamiętam na temat leczenia,chyba paraprotex brała czy też zbliżony suplement.Tak czy inaczej pomogło.

znow te reklamy! co do tematu to popieram wax- henna treatment oraz ampulki placenta na porost nowych wlosow(35 zl na alegro)

Gość łysiejaca123
uciekaja bo ida na inne forum poczytac :P