Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja123456yyy

śluz

Polecane posty

Gość ja123456yyy
hmm czyli taki sluz to na grzybice? :-O

Gość ja123456yyy
ok dzieki bardzo za odpowiedz a grzybica ma jeszcze jakies inne objawy?? bo ja innych nie mam

Objawy grzybicy pochwy Swędzenie, pieczenie oraz białe upławy o konsystencji przypominającej twaróg i nieprzyjemnym zapachu to typowe objawy infekcji grzybiczej. Pieczenie i ból nasilają się po współżyciu i przy oddawaniu moczu. Często towarzyszą im: zaczerwienienie i obrzęk sromu oraz linijne pęknięcia skóry.

jsli bedzie cie pieklo to idz bo mozliwa ze grzybica ale te zolte plamki o niczym nie swiadcza czasmi tak jest... moja kolezanka miala takie plamki tez poszla i nic jej nie bylo

ale jak bedzie sie cos dzialo niepokojacego a szczegolnie cie bedzie tam piec czy swedziec to idz do ginekologa a te idiotki odrzu by cie chcialy wyslac do ginekologa

Gość h-gena
trzeba chodzić do gina, nawet bez powodu zacofańcu. Nie musi być powód żeby zawitać u gina. Można później bardzo żałować, że wcześniej się nie poszło i mieć konsekwencje. No nie wyobrażam sobie jak można napisać : Nie idzie się z taką błachostką do ginekologa -normalnie zacofaniec, islam albo wiocha z 19 wieku

Gość ja123456yyy
no wlasnie nie mam zadnych tych objawow o ktorych krewetka pisala no nic dzieki bardzo poobserwuje sie jeszcze kilka dni i jesli nadal bede miala jakis dziwny sluz lub ktorys z tych objawow to pojde do ginekologa... dzieki

co ty wkręcasz? jeśli miałaby śluz płodny to byłby on przezroczysty i rozciągliwy, ale bez żadnych żołtych skrzepów nie wmawiaj jej że wszystko jest ok, bo nie jest! zdrowa kobieta ma przezroczysty lub białawy śluz... _--> poczytaj w necie ze kobieta ma sluz bialy a w dni nie plode bialy lub zolty i ze w dni ploden jest przezroczysty tak ale nie rozciagliwy wiec sama gowno wiesz

ale wy ja odrazu straszycie i postawiacie ze ma grzybice a nie zadalyscie ani jedego pytania!!!!!!!

a dobra bo jatu juz z koleanka brzuch ze smiechu boli widzac to co piszecie papapa caluski oh bede tesknic!:P :*:**:*

no idź już idź, bo mnie to już się nawet śmiać z ciebie nie chce... chyba masz 13 lat

czytam to forum i doszlam do wniosku ze krewetka ma racje widze ze nie zle debilki tu sa i wprowadzaja kazdego w blad;/

Gość maliczikiiiiii
ja222 krewetka jak już założyłaś drugie konto to mogłaś chociaż cyferki przy nim zmienić :D:D

ej Krewetka to ty!:P od 3 dni ci sie okres spoznia to siedzisz tu bo sie boisz.a ja nadal mam sluz i nie mam okresu.help.powinnam miec okres dzis.:(albo jutro

Gość ja123456yyy
czesc. wczoraj znow mialam taki sluz rozciagliwy przezroczysty za ile powinnam dostac okres? bo ja sie na tym nie znam :/

Gość ja123456yyy
tylko ten wczorajszy byl bardzo przezroczysty nie tak jak ten wczesniejszy prosze o odp

Gość ja123456yyy
up

Gość ja123456yyy
pomozecie