Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex brzydula

nasza-klasa.zwiazane z urodą

Polecane posty

Gość ulellaaa
Im raczej będzie głupio. Na pewno nie będą mieć z tego satysfakcji chyba że wyrośli na potwory. Mi by było głupio, na pewno i na pewno bym przeprosiła.

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
podnosze bo ciekawy temat

Gość Skojarzył mi się jeden film
z Adamem Sandlerem. Główny bohater dzwoni do swojego kolegi ze szkoły (którego kiedys prześladował) żeby go przeprosić. Ten przyjmuje przeprosiny, po czym skreśla byłego prześladowcę z listy ludzi "do odstrzalu" a na koniec kładzie się na kanapie i maluje usta czerwoną szminką :) To jest a'propos tego pisania na forum. Wydaje mi się, ze autorka wyjdzie na trochę niezrównoważoną, jak ten koles z filmu. Lepiej to zostawić.

Gość konopiellka
tez mi sie wydaje, ze jak ludzie, ktorzy od 10 lat w ogole nie mysla o tym i pewnie im sie wszytsko zamglilo, nagle dostana wpis, ze ona taka sie czuje pokrzywdzona, to oni to odbiora, ze psychopatka od 10 lat rozmysla tylko o tym, co bylo w podstawowce, choc tyle juz rzeczy tamte sprawy przykrylo Ja bym sie w kazdym razie zdziwila. Moze bym i przeprosila i by mi bylo wstyd, ale tez bym sobie pomyslala, ze ona nie jest calkiem normalna

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość ulellaaa
po tych waszych wszystkich wypowiedziach to ja bym ich wszystkich olała i nie zaprosiła tych którzy sie śmiali. Olać ich. Ale jak im przebaczyłaś i czujesz się już dobrze to możesz ich mieć na liście jeśli są ci obojętni, tylko po co. ja mam takich niektórych a nawet z nimi nie rozmawiam,i nie wiem po co:) chyba tylko dlatego że mnie zaprosili a wspominam ich raczej pozytywnie albo obojętnie

Gość marysiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
coz,widocznie dziewczyny nigdy nie byly gnebione nawet w malym stopniu. Czy dziewczyna ktora zalozyla ten temat jest psychiczna? nie sadze.. gdy zaprosili ja ci ludzie na naszej klasie,wspomnienia,zle wspomnienia wrocily.. i to normalna rzecz, pieprzyc to co sobie pomysla ludzie... niech wyrazi co czuje,jesli tego chce...

Gość nie odpowiadaj
Kochana ! nie przyjmuj zaproszenia. Beda to wiedzieli i zle im bedzie. Mnie tez zaprosila byla ''przyjaciolka ''. Myslelem o tym kiklka dni i stwierdzialm ze nie chce jej jako znajomej. Czuje do niej zal i uraze. Mysle ze to nawet bezczelne ze wysylaja zaproszenia! pozdrawiam, ciesze sie , ze wyroslas na labedzia :)