Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlopowiczka85

Wyjątkowo MUSZĘ użyć tamponu na noc. Jakie ???

Polecane posty

Gość urlopowiczka85

Wyjeżdżam i chyba dostanę okres. Nie chce spać wtulona w mojego chłopa, a w majtkach mieć podpaske. fuj :( Stwierdziłam, że zrobie wyjątek i te 2,3 noce uzyję tamponów. Tylko własnie nie wiem jakich. Sporo ze mnie spływa w nocy... Wiem, że na noc zaleca sie podpaski, ale wo wyjątek.

Gość w nocy spokojnie
mozna stosowac tampony,,,to tylko takie gadanie radze poczytac na oficjalnych stronach np. na stronie o.b.

Gość urlopowiczka85
wieem, tam jest napisane, ze mozna, pod warunkiem, że sie zmienia max. co 8 godzin. Zakłada przed pojsciem spac a wyjmuje zaraz po przebudzeniu. Być moze piszą tak dla kasy.. ;) W kazdym razie jestem tak zdesperowana, ze musze :) Dzięki za radę :)

Gość blackcat
oczywiście że można stosować tampony na noc :o Ja już ich używam kilkanascie lat i jest ok (podpasek nie moge bo dostaje podrażnien i uczuleń :O)

Gość w nocy spokojnie
no to ile Ty zamierzasz godzin spać ? ;) nie, spoko, ja też miałam obawy przed zakladaniem tampona na noc, ale przelamalam sie i jest ok, a pewnie ze moze i dla kasy pisza , ale wiem ze trzeba to sprawdzic na sobie, czy to czy tamto bedzie Ci opowiadać :)

Gość urlopowiczka85
a jakich dziewczyny uzywacie? jakis specjalnych na noc? w sumie to tez zalezy, bo niektóre dziewczyny na noc zakładają tylko wkładke ;)

Gość w nocy spokojnie
ja uzywam o.b normal nawet na noc. nie mam zbyt obfitego okresu więc nie musze stosowac jakichs wiekszych rozmiarow. Popróbuj bo każda kobieta jest inna i moze co innego sie u Ciebie sprawdzic niz np, u mnie :)

Gość Ja używam
OB normal, ale nie mam obfitej miesiączki, w dzień stosuję OB mini

Gość liceoooooooooooom
idiotko ja uzywam od kad dosyalam okres tamppnow i na noc jak najabrdziej oki wybiesz te z max ochrona nie wiem jakie to bo ja uzywam normal ob. nawet na noc!!

Gość blackcat
dlaczego odrazu idiotko?? ja też używam tamponów na noc od kiedy mam okres ale nie nazywam nikogo idiotkom tylko dlatego że tego nie robi :o Co za poziom... żal :o