Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mrooweczka

Nie rozumiem toku myślenia facetów...

Polecane posty

Ja mam 19 lat, on 30. Ja jestem od 8 miesięcy w związku, on od prawie roku. Znamy się od bardzo dawna. Zanim oboje się z kims związaliśmy widywaliśmy się kilka razy w roku, czasami przez kilka tyg dzień w dzień. On zawsze się za mną uganiał, a ja kiedyś, dawno temu chyba byłam w nim \"zakochana\". Teraz jest mi obojętny... Dziwi mnie tylko to, że wystarczyłoby jedno moje słowo i zdradziłby swoja dziewczynę bez mrugnięcia okiem... Wiem o tym, bo przez ostatnie 3 lata, ciągle zawracał mi głowę mimo, że był w kilku związkach... Zawsze go do mnie ciągneło, buziaki, przytulanki, słodkie smsy itp. Nie rozumiem tego... Dlaczego niektórzy faceci nie potrafią odpuścić, czy nie lepiej gdyby przyjeli rzeczywistość taką jaka jest? Ja zdradzać nie mam zxamiaru, zresztą już wiem jakby cierpiała jego panna gdyby się o mnie dowiedziała... Tylko po jaką cholere on leci na 2 fronty zapewniając jaki to jest z tamta panna szczęśliwy? (Nie, nie leci na mnie ze względu na mój wiek, bo jego wybranka ma zaledwie 22 lata i jest ładną, normalną, miłą kobietą)

Gość
Bo faceci czesto jak sie nie daj boże zakochają to myślą tylko o tej jednej i wciaz cos z nia próbuja-jesli nie mogą jej mieć to wiązą sie z jakalkolwiek laską, lub zaczynają podrywac na prawo i lewo nic nie czując do dziewczyn tylko starajac sie zapełnić sobie czas i czekają tylko kiedy ta wymarzona kiwnie na nich palcem-wtedy zostawiają wszystko i lecą-najczesciej po to by sie znów rozczarowac.

Gość mroowerczka
nie wydaje mi się by to co on do mnie czuje to miłośc... już prędzej pożadanie. Możźe go boli to że mnie nie może miec i wcioąż próbuje... śmieszne to jest...

Gość jak kręci z Tobą a jest z nią
a ty ze swoim to z tobą jak sie juz spikniecie będzie to samo wiec daj sobie spokój

Gość mroowerczka
Ale ja nie mam zamiaru z nim być! Bro n Boże! nigdy w życiu! to już przeszłośc, nic do niego nie czuje... może i został jakiś tam sentyment ale nic poza tym. On zdradzał ze mną 3 swoje byłe, a będąc z tą i tak do mnie ściemniał (zamin ja się związałam z moim obecnym)... dla mnie to jest żałosne, bo facet jest już dorosły a odwala takie szopki...

No i co w związku z tym ... Biologicznie kazdy z nas jest poligamiczny zarówno meżczyźni jak i kobiety ...