Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dobrze mi z tym

CHcialabym byc juz w ciazy

Polecane posty

Gość Nie dobrze mi z tym

Jestesmy po slubie 4 lata.On ma 28 a ja jestem 4 lata mlodsza. Marze o dzieciatku a on nie chce o tym slyszec... Co zrobic?

Gość Nie dobrze mi z tym
probowalam ale zawsze ucieka i sie drze zwariowalas!!!

Gość ROBAK W CZEREśNI
przywiąż Go w nocy do łóżka/grzejnika, i ujeżdżaj-tylko wyceluj w dni płodne;)

Gość gość
Ma racje, że nie chce. Po urodzeniu dziecka wszystko sie odmienia, nie ma sie juz tyle czasu dla siebie, konczy sie pewien beztroski etap w życiu....wiem, bo obserwuje koleżanki. Dziecko to wspolna decyzja....jeśli On jescze nie jest gotowy, poczekaj....za 2-3 lata to On bedzie Cie namawiał na dziecko;0

Gość Nie dobrze mi z tym
dokladnie , tez chodzi mu o to samo.Czas wolny wypady tu i tam... a mnie to juz nudzi... Zawsze chcialam byc mloda mama. Nie potrafie goo zrozumiec

Gość Nie dobrze mi z tym
...

Gość przedziuraFF kondomy
albo przestan brac tabsy :O

Gość gość
A pracujesz, czy siedzisz w domu?Hmmmm.....widzisz, a ja na ten przykład Ciebie nie umiem zrozumieć, bo sama mam 27 lat i ani mi się sni, żeby mieć dziecko w najbliższym czasie....to są sprawy indywidualne, każdy człowiek po prostu musi do tego dorosnąc. Jeden jest gotowy w wieku 20 lat, inny 40...

Gość Nie dobrze mi z tym
Pracuje, oboje pracujemy. Mamy mieszknie,samochod, troche oszczednosci... A on nie chce... :-(

Gość Nie dobrze mi z tym
nie biore tabletek ani gumek nie uzywamy...poprostu wyciaga mysle sobie czasem ze jaks wpadka ale nic...

Gość dziewczyna malina
mysle ze tu trzeba rozmowy, nic na sile.... musisz sie zachowac w porzadku i nie robic nic za jego plecami, bo to nie fer.

Gość do pozdro
ty nadal żyjesz na tym forum ? :P wiecie jak ktoś ma 40 lat a jest to kobieta to nie jest powiedziane że bedzie jeszzcze mogla miec dzieci wtedy.. autorko temtu nie możesz go zmusić ale pokaz mu ze to ejst wam potrzebne ze to jest ten czas.. pomysl jak to zrobic bez mówienia w prost .. . może na początek zwalniaj przy sklepach z dziecięcą odzieżą

Gość tolaaaaaaaa
A ja Cie rozumiem:) Jak widze ciezarne, w wieku po wyżej 27 lat to odwracam głowe, przerażaja mnie takie stare mamy, koleżanka urodziła nie dawno w wieku 22 lat, super!!! młoda mamusia, a te wszystkie takie stare ropy , fuj! nigdy w zyciu nie chciala bym byc stara mama , pierwsze dziecko tylko do 25 lat, potem juz niestety te stare krowy z tymi brzuchami beeeee, nie ma to jak młoda mamusia:)zresztą twój chłopak tez nie jest juz mlody, 28 lat???i jeszcze sie wacha.....stary kurwiszon bo potem plemniki beda slabe, ech!!!

Gość Nie dobrze mi z tym
to jest juz moj maz Czasem sobie mysle ze moze mnie nie kocha i stad ta decyzja smutno mi z tym

Gość kochliwy kochlik
jak maz nie chce to moze oznaczac ze zaraz sobie czmychnie gzies do innnej.