Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko male jedno

Czy na brzydki zapach sluzu moge uzyc...POMOCY!

Polecane posty

Gość pytanko male jedno

masci clotrimazolum???? Pomozcie prosze!

clotrimazolum to nie lek na wszystko. jest kiepski co tu dużo mówić. proponuję wybrać się do ginekologa niech sprawdzi co ci się tam porobiło i dobierze odpowiednie leczenie

Gość pytanko male jedno
Boje sie isc do ginka:(:(:( to byl by moj pierwszy raz! Wstydzilabym sie tego zapachu z pochwy:(:(:(

lekarz widział już nie jedno i zapewniam cię, że nic go nie zdziwi ani nie obrzydzi, a lepiej to szybko wyleczyć

Gość pytanko male jedno
Chyba masz racje meaa...jutro pojde ! Wizyte pewnie bede miala za kilka dni. Nio musze to wyleczyc. A tak sie boje Boniuuu:(:(:(

Gość fisiaq
nieprzyjemny zapach towarzyszy czesto jakims bakteriom rozwijajacym sie w pochwie lepiej to sprawdzic

to do czasu wizyty kup sobie tantum rosa i przemywaj się tam, powinno trochę ulżyć, ale gina odwiedź koniecznie i nic się nie bój

Gość przeciez do lekarza chodzą
chorzy, więc raczej nie spodziewa się niczego poza chorą cipką.;) pomyśl sobie o tym, że przychodzą tam starsze panie z gorszymi schorzeniami i niektóre na bakier z czystością. przy tobie to sobie odpocznie.;)

Gość pytanko male jedno
meaa kochana a co to jest jakis preparat? Mam nadzieje ze nie jest drogi?? Pomaga choc troche usunac ten nieprzyjemny zapach??

Gość pytanko male jedno
przeciez do lekarza.... kochana uffffff pocieszasz:*

Gość pytanko male jedno
Ale nawet nie wyobrazacie sobie jak ja sie boje!!!! Jak mi powie ,ze tego nie da sie wyleczyc??? Ja umre :(:( Boje sie diagnozy no Boniu:(:(

nie bój się. raz siedziałam w poczekalni u gina to przyszła 84 letnia babina. a właściwie to ją przyprowadziła matka i wnuczka, ledwie szła, a w reklamówce trzymała zapasową pieluchę bo moczu nie trzyma, więc twoja pipka nie odstraszy ginekologa jak widuje takie babulinki :D

Gość pytanko male jedno
meaa wiec jest bez recepty?? A nic mi sie po tym nie stanie gorszego??? I jak myslisz przejdzie choc troche ten niemiły zapach?

tak, to bez recepty jest. nie przejdzie ci po tym całkiem - to trzeba wyleczyć konkretnymi lekami, ale pomoże napewno i napewno nie zaszkodzi - mogą go używać ciężarne i im nie szkodzi :)

Gość pytanko male jedno
Dziekuje meaa! Jutro skocze do apteki! Bo nie moge juz wytrzymac.Zadnego swedzenia(tfu,tfu,tfu) tylko ten niemily zapach.... Nawet nie moge spac ze swoim facetem:( Bo by poczuł:(

Gość pytanko male jedno
W ogole bede pierwszy raz u ginka.... On mnie bedzie badał napewno tak? Kurcze:(:( Boje sie jak cholerka,nie przezyje....

pewnie będzie chciał zrobić wymaz z pochwy żeby sprawdzić jakie bakterie wywołują ten zapach. to nic strasznego

Gość pytanko male jedno
a jak to wyglada? Ten "wymaz" jak bedzie pobierał moj sluz?

brzydki zapach swedzenie? to pewnie grzybica. jedz duzo jogurtów, unikaj słodyczy, mozesz pic wode z sokiem z cytryny musisz zakwasic organizm, albo kup jakies globulki dopochwowe, jezeli to grzybiaa to musisz jak najszybciej isc do lekarza, nieleczona moze prowadzic do bezplodnosci, dostaniesz pewnie jakies globulki dopochowwe i antybiotyk tzn tabletke do polkniecia i bedzie po sprawie, jezeli kochaąłs sie z chłopakiem bez prezerwatywy a potem to ciebie dopadło to wez i dla niego tabletke bo on moze byc takze chory a Ty jak wyzdrowiejesz to zarazisz sie od niego i tak bedzie w kołko

Gość pytanko male jedno
W ogole meaa przepraszam Cie bardzo za te pytania,ale naprawde martwie sie bardzo ... a nic nie wiem :( dlatego :*:*

Gość pytanko male jedno
Nie swedzi mnie, mam sluz nieprzyjemny.

spoczko :) lekarz podczas badania wziernikiem pobierze szpatułką twój śluz ze ścianki pochwy i wyśle do badania. koniecznie powiedz mu, że uprawiasz seks to wtedy może dać ci też lekarstwa dla chłopaka

Gość pytanko male jedno
Kolezanka mowila mi ze najpierw przepisze mi lekarstwa,a jak nie minie to dopiero zrobi wymaz.......

Gość jak bakterie to gorzej
niż grzybica. koniecznie lecz, bo zaniedbane infekcje mogą prowadzić do bezpłodności.

Gość pytanko male jedno
IDE JUTRO!!!! JUZ NIE MA BATA! juz sie calkowicie "wystrachałam" echhh....:( najgorszy ten strach

ale ten najgorszy strach ciebie zmobiilizuje do pojscia do lekarza, gdyby dziewczyny napisały ze to nic groznego posmarujesz mascia i zginie to bys nie poszła, ale konsekwencje tego mogłyby byc tragiczne za kilka miesiecy czy lat, wiec bardzo dobrze ze sie boisz

Gość xxxxxxx199
słuchaj Meiii!! (?) Jak ja raz założyłam temat w tym stylu to mnie tak zjechała że od razu poszłam do gina :p naprawdę:) a zbierałam się 3 lata!