Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawałek podłogi

Żal, że żyją tacy ludzie...

Polecane posty

Gość kawałek podłogi

Na co komu żeby żyli tacy brzydcy ludzie? Ja osobiście ani trochę nie umywam się do np. Angeliny Jolie, ani nawet do moich koleżanek. Straszne, jestem i będę sama na świecie, podczas gdy moje ładne koleżanki żyją pełnią życia.

Gość sakrabana
ja jestem ładna, i tez zyje sama... i co, nic

Gość hotline
nie pierdol, kobieto.

Gość GKT03
Skąd wiesz czy nie dostaną wylewu i umrą szybciej niż Ci sie wydaje?

Gość kawałek podłogi
sakrabana Ale dla ciebie jest nadzieja, dla mnie nie. I przynajmniej jestes ladna, a ja nie, przez co mam ograniczone mozliwosci zyciowe, np. do pracy przyjmują chętniej ładne osoby. Coś o tym czytałam i mnie to boli do dzisiaj :/ albo np to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3431271 Coś w tym jest, że dziewice po 22 to brzydale które tylko się tłumaczą dumą itd.

Gość kawałek podłogi
hotline To może mi cos doradzisz? Chyba że miałes na mysli żebym się zapierdoliła? GKT03 No i co z tego, ja bym chciała umrzeć nawet teraz. Lepiej żyć krótko i lepiej niż długo i do doopy.

Gość Franek z iwn
a co Ty myślisz, że tylko Ty na świecie masz spieprzone życie od urodzenia? ja też mam i jakoś żyje, aż wreszcie zdechnę.

Gość kawałek podłogi
Franek z iwn i co, cieszysz się z takiego życia? bo jaauz mam koorwa dosyc i wkoorwiają mnie maksymalnie te piękne panienki z mojego otoczenia i wszystkie bym je powystrzelała. I mam nadzieję, że szybko zdechnę

Gość hotline
kobietą jestem, na myśli miałam, żebyś w garść się wzięła i przestała dołować. też to piękności nie należę, ale się nie użalam, bo co mi po urodzie, z której za dwadzieścia lat nic nie zostanie, bo mnie zmarszczki zakryją, biust mi do ziemi opadnie, o brzuchu i dupie nie wspomnę. bez ładnej buźki/figury też można szczęśliwie żyć. a faceta czy kogoś kto cię samotności pozbawi znajdziesz, spokojna głowa. co do tych dziewic - nie tylko brzydkie są dziewicami, to po prostu faceci mają gówno we łbie i snują durne dywagacje :D

Gość Franek z iwn
tylko tacy piękni przynajmniej przeżyją młodość. ja też mam dosyć wszystkiego i najchętniej przeprowadzilbym jakis zamach w hipermarkecie, a na koncu gdyby mnie juz mieli zlapac sam sobie bym kulke w leb strzelil.

Gość
wcale nie masz racji - nie jestem pięknością ale też nie straszę wyglądem, mam niezłą figurę i co? mój mąż romansuje na internecie z tłustymi i brzydkimi nastolatkami :o

Gość kawałek podłogi
hotline Już próbowałam, i co chwilę wpadałam na coś co burzyło mój spokój i wszystko od nowa się zaczynało :/ Wiadomo, że na starość się wygląda gorzej ale np. ładny nos zostanie. Ale nie u mnie oczywiście bo go nie mam :/ Bez ładnej buzi da się żyć, ale że szczęsliwie to bym tego nie powiedziała. Jestem tego świetnym przykładem. Glupio mi do ludzi wyjśc bo strasznie wyglądam, a i koleżanki mnie unikają z wiadomego powodu :/ Franek z iwn Ojj, ile razy miałam na to ochotę... Ale i tak nic z tego nie wyjdzie :(