Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihidf

Moj chlopak na imprezie - a ja siedze w domu /

Polecane posty

Gość cukierasekk
pewnie mu było glupio przed kumplami i nie chciał wyjśc na pantoflarza:/ a ty nie bądz głupia , jak mu nie bedzie pasować też pójdz sobie na jakąś imprezke :) a teraz wyluzyj:)

Gość hihidf
Zgadzam sie z Wami i na poczatku zwiazku tak było...ale pozniej gdy przyszła miłosc odmieniło sie, nie wychodzilismy bez siebie... biore tez pod uwage, ze on jest strasznie zazdrosny, nawet jak sie spotykam z kolezanką to dzwoni i sie upewnia gdzie napewno jestem... dlatego przyzwyczaiłam sie ze zawsze wychodzimy razem tym bardziej na imprezy a teraz taki numer... chujowo ;/ i tyle..

Gość nie wyobrażam sobie

Gość nie wyobrażam sobie
po prostu wyluzujcie trochę. ;)

Gość oj dzieciaki
wy to potraficie wynajdywać problemy. :o

Gość cukierasekk
co innego ustalić , że on pójdzie sam , lub nic nie ustalać potem by zadzwonił wyjaśnił a co innego mówi A robi B ..... do autorki wrzuć na luz, nie wkurzaj sie bo to nic nie da :) ufasz mu i tego sie trzymaj

Gość hihidf
Wyluzowałam ostatnio :) to miał pretensje ze sie zmieniłam, powiedziałam mu ze przeciez chciałes zebym sie uspokoiłam i koniec gadki. Napisałam mu niedawno zeby nie miał do mnie pretensji pozniej...jesli chodzi o moje zachowanie. I ja tez pojde sobie bez niego...zobaczymy jaki bedzie zadowolony...

Gość sunrise festival
sory ale cos ten twoj lekarz niebardzo zna sie na rzeczy bo glupia kosmetyczka wie ze mikrodermabrazja nie powinna byc wykonywana wiosna a juz latem szczegolnie kiedy jest sie narazonym na takie promieniowanie sloneczne, po tym zabiegu nie powinnas przez 3 tyg wystawiac sie na slonce i korzystac z solarium wiec cudowna pore na to wybralas..... mozesz tylko pogorszyc stan cery dziwie sie ze lekarz ciebie nie uprzedzil poprostu zal pl

Gość hihidf
Ja i tak nie wychodze na słonce dodajmy ze ostatnio cały czas pada hehe...

Gość hihidf
Juz sie tak nie denerwuje uspokoiłyscie mnie troszke...ciekawa jestem jak jutro bedzie sie zachowywał, bo jak narazie od godziny 18 gdy rozmawialismy ostatni raz nie odezwał sie a ja pierwsza napewno tego nie zrobie

Gość cukierasekk
masz racje wkurzona :) dlatego nie ma co robić tragedii ale jakiś tam niesmak jest jeśli coś się ustala wcześniej :)

Gość fasolkaszparagowa
Mikrodermabrazji nie wykonuje się o tej porze roku, lekarz szczególnie powinien o tym wiedziec.

Gość hihidf
Nie opalam sie, nie chodze na solarke, nie wychodze na ogromne słone, ostatnio brzydka pogoda, wiec nie ma co dramatyzowac

Gość sunrise festival
ale akurat teraz jestes narazona chcac niechcac na wieksze promieniowanie słoneczne takie chodzenie po miescie i robienie zakupow chociazby moze tobie zaszkodzic i piekniejsza nie bedziesz..... tylko sobie zaszkodzisz a watpie zebys przez 3 tyg siedziala w domu i sie nie ruszala... za tydzien moga byc wielkie upaly i co wtedy z chlopakiem nad jeziorko nie pojedziesz co ty masz za lekarza amatorszczyzna i tyle kasy wydalas MIKRODERMABRAZJE WYKONUJE SIE JESIENIA ZIMA

Gość hihidf
Dzieki ze tak piszesz, ale naprawde nic mi nie bedzie nie pierwszy raz mialam ten zabieg wie luzno :)