Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o bla di o bla da

NIE WIEM CZY IŚĆ NA WESELE BRATA

Polecane posty

Moj brat we wrześniu bierze ślub a po nim oczywiście orgazniuje wesele nie wiem czy mam sie na nie wybrać ponieważ -wydają na nie baaardzo duzo kasy by popisac się przed całą wioską panny młodej -będzie 250 butelek wódk oraz inne alkohole i i 40 ciast na 80 osob a ja zamierzam sie tam dobrze bawic a nie wymiotowac przez całą noc -nie będzie disco-polo na weselu (nie żebym była wielka fanką ale panna młoda nie chce żadnego utworu takiego) -mam wrażenie że jego przyszła teściowa oczekuje że będziemy jak małpy w cyrku i że ciągle będziemy chwalić że jest idealnie (a ja nie lubię udawać) -na swoje wesele tego samego dnia zaprosli mnie moi znajomi Mam dylemat czy pójść bo wypadałoby -to w końcu mój brat ...ale nie wiem czy chce oglądać popisówę...

to Twoj brat idz nawet jezeli miaałbys sie nudzisc, wez fajengo chłopaka i bedzie dobrze, słuchaj a jak bedzie dretwa muzyka i nikt nie bedzie tanczyl to idz do oorkiestry zamow jakis fajny kawałek disco polo, np wez kogos kto jej sasadem tej dziewczyny niech zadedykuje utwor sasiadka i jak ona zobaczy ze ludzie tancz to jej przejdzie, czesto na weselach ludzie nie chca disco polo i goscie nei tancza dopoki nie zagra ja na czyjas prosbe disco polo wtedy ludzie sie bawia i mlodzi chcac nie chcac pozwalaj grac diso polo, słyszałam to od zespolu

Gość dejzi69
mozesz isc na 2 i na kazdym byc po trochu jak sie da,zeby nikt nie byl urazony,chyba,ze sa daleko od siebie,to wtedy lipa.u znajomych mozesz byc dluzej wtedy:)i po krzyku.

?????? \"wydają na nie baaardzo duzo kasy by popisac się przed całą wioską panny młodej \" to jest powód, żeby nie iść? \"będzie 250 butelek wódk oraz inne alkohole i i 40 ciast na 80 osob\" jak wyżej? \"a ja zamierzam sie tam dobrze bawic a nie wymiotowac przez całą noc\" a jakiś to ma byc powód dla któego masz sie zle bawic i wymiotowac? jed zi pij z umiarem! \"nie będzie disco-polo na weselu\" aha, rozumiem, że brat bratem, ale jak DP nie ma to Ty nie idziesz na wesele, najwazniejszy dzien w jego zyciu? \"mam wrażenie że jego przyszła teściowa oczekuje że będziemy jak małpy w cyrku i że ciągle będziemy chwalić że jest idealnie (a ja nie lubię udawać)\" a co Ci obchodzi czyjaś teściowa? \"na swoje wesele tego samego dnia zaprosli mnie moi znajomi \" szczyt chamstwa chyba masz dziewczyno 13 lat skoro takie głupoty wypisujesz...na wesele do BRATA nie idzie sie po to, by oglądac popisówe, tylko byc jego rodziną, razem w tym dniu. no żenada po prostu :o

-wydają na nie baaardzo duzo kasy by popisac się przed całą wioską panny młodej a co Cię obchodzi ile za to płacą? sponsorujesz im? pewnie nie.. więc nie rozumiem tego argumentu :o:o:o -będzie 250 butelek wódk oraz inne alkohole i i 40 ciast na 80 osob a ja zamierzam sie tam dobrze bawic a nie wymiotowac przez całą noc no i co z tego że będzie tyle alkoholu? ilość Cię przyciąga czy jak? jak nie chcesz wymiotować tylko sie bawić to pij tyle ile możesz a nie tyle żeby rzygać.. chyba masz swój mózg i wiesz ile wytrzyma organizm :o:o:o -nie będzie disco-polo na weselu (nie żebym była wielka fanką ale panna młoda nie chce żadnego utworu takiego) no i co że nie chce? będą inne utwory do tańczenia... :o -mam wrażenie że jego przyszła teściowa oczekuje że będziemy jak małpy w cyrku i że ciągle będziemy chwalić że jest idealnie (a ja nie lubię udawać) a musisz rozmawiać z przyszłą teściową swojego brata? wystarczy przytaknąć na parę zdan typu \"dobre to ciasto\" albo \"Ania pięknie wygląda w tej sukni\" albo \"fotografie na tym tle bedą bardzo ładne\" -na swoje wesele tego samego dnia zaprosli mnie moi znajomi jakby mnie siostra wymieniła na znajomych mogłaby zapomnieć że jest moją siostra... :o 🖐️

Gość olllllllllllka
głupia,prymitywna prowokacja:)

Gość waleranka
widac golym okiem, ze to nie o samo wesele chodzi, tylko o osobe panny mlodej i jej mamusi Ale z tego wszystkiego to twoj brat jest najwazniejszy. Nie chcesz pic - nie pij. Nie slodz tesciowej brata, ignoruj ja. Jak ci to sprawi przyjemnosc, mozesz nawet byc dla niej niemila. Ale idz i wspieraj brata. Mysle, ze zrobilabys mu przykrosc, jakbys nie poszla

Gość waleranka
Ja ci powiem, ze wesel nienawidze z calego serca i nie chodze na nie po prostu. Nie cierpie tej calej scenografii, tego klimatu, cyrku, kiczu, ckliwosci, to po prostu zupelnie nie moja bajka. Sama tylko slub wzielam bez absolutnie zadnego przyjecia. Ale jakby moja siostra wpadla na pomysl, ze robi wesele, to bym poszla, chocby wymyslila najwieksza obore swiata.

Gość zxcvbnmkjhg
idz kobieto! jak sie goscie spija to mozesz po kryjomu wyniesc ciast i alkoholu, w takiej ilosci na pewno zdolasz i nikt nie zauwazy! wiesz jak sie oblowisz? wesela sa okropne ale za to jaka wyzerka! uprzedajac ataki na mnie , lasek wlanietych na punkcie wesel , tak, tak! tylko dlatego na nie chodze, dla darmowego zarcia :P mowie powaznie ,hehe

Gość śiękata
ty jakaś pojechana jesteś z tym cytowaniem i punktowaniem cudzych wypowiedzi. do każdego zdania potrafisz się przyczepić, a tak niewiele masz do powiedzenia...

no na pewno jedzenie to będzie głównie to co będę robić bo bawić sie nie będzie przy czym ... a co do pieniędzy to wydają na wesele pieniądze rodzice moi i przyszłej panny młodej ,a on się nawet nie dokłada ona tym bardziej bo nie ma pracy i jest na jego utrzymaniu ,twierdzi ze jak ktoś studiuje to pracowac nie może bo muuusi sie bardzo duzo uczyc co do alkoholu to nie zamierzam nic pić bo nie lubie wódki

Ale ty nie pojmujesz jednej rzeczy, że to ślub twojego brata, jednej z ważniejszych osób w twoim życiu. I chcesz to olać, bo muzyka nie taka? Bo rodzice płacą? Tobie też zapłacą i zrobią ci wesele. Nie rozumiem o co ci tak naprawdę chodzi. Co ci tak najbardziejw w tym wzystkim nie pasuje?

Gość jakas ty głupiutka
to twoj brat - a jak on by nie przyszedł na twoje wesele? Co za ludzie???

Gość laska jest zazdrosna
..tyle w temacie

a czy ktoś Ci kaze sie upic????? tez myślę,że jesteś zazdrosna -nie chcesz to nie idź-ale pamiętaj,że to może zaważyć na waszych relacjach .(Twoich i Twojego brata)

nie jestem zazdrosna , bo nie mam powodu , nie chce ślubu ani wesela a nawet jeśli bym miała mieć to bym zapłaciła ze swoich pieniędzy... Gdyby na moje nie przyszedł to bym się nie obraziła Co do relacjach moich i brata to i tak go widzę 2,3 razy do roku , bo już obiema nogami jest w tamtej rodzinie

nie obraziłabym się bo i tak bym nie robiła wesela , a pozatym wiem ze nasze relacje sie jeszcze bardziej pogorsza i prawie wogole nie będę go widywac

Gość Dziewczyno pomyśl trochę
To tym bardziej ich sobie nie psuj. Chyba, że ci nie zależy. PS>Ile ty masz lat?

Gość A zachopwujesz się jak 15 latk
A zachowujesz się jak piętnastolatka, nie rozumiesz najwyraźniej pewnych rzeczy. Jesteś rozkapryszona i ze wszystkiego niezadowolona. A sama jeszcze nawet nie wiesz, czy będziesz chciała wesele czy nie, bo życie lubi się zmieniać a tym bardzierj stawiać przed wyboram,i.

dziewczyno, ogarnij sie, wybacz bratu, ze wazna jest dla niego przyszla zona i stworzenie z nia rodziny - wyobraz sobie, ze jestes na miejscu tej dziewczyny,ktorej tak nie lubisz. nie cchcialabys, zeby twoj maz swiata nie widzial poza toba? postaraj sie zrozumiec. na wesele idz bezwzglednie, i baw sie dobrze :) pozdrawiam! 🖐️ ps. to, co dziewczyny wyzej wypunktowaly, naprawde wola o pomste do nieba. zrezygnuj z egocentryzmu na ten jeden dzien i miej radoche z tego, ze taka dobra z ciebie dziewczyna - taka wielkoduszna ;) nie rpobuj tez walczyc na sukienki z panna mloda, bo to po prostu mega swinstwo. daj im prawo do szczescia ;) chociaz na ten jeden dzien. a tesciowa mozesz olac - w koncu to nie twoja. :D

Gość autorko az mi sie nie chce
tego komentowac:(( chwalisz sie, czy zalisz??wcale nie musisz wziasc rownego udzialu w wypiciu 250 butelek wodki ani tez nikt nie kaze ci zygac.ja na swoim weselu tez nie chce disco polo-to jest ich wesele, chyba maja prawo wybrac muzyke, co nie znaczy,ze bedzie zla, co do cyrku-chyba masz rozum i wolna wole, tylko zwierzeta wystepuja na arenie i sluchaja pana..jak ci sie nie podoba zawsze mozesz wczesniej wyjsc., a wogole to co??zazdroscisz im kasy???? choc z drugiej strony moze lepiej, zeby taka "inteligentna" siostrzyczka zrobila bratu przyjemnosc i nie przyszla, a nie siedziala naburmuszona

Gość Ania9211
a ja wiem że nie idę na wesele siostry tylko nie wiem jak jej o tym powiedzieć:/ a nie idę dlatego że mam chłopaka którego u mnie w rodzinie nie akceptują zbytnio ale jestem z nim już prawie 2 lata i traktuje go poważnie nie jest to przelotny związek a no i chodzi o to że nie dostałam zaproszenia z os. tow. tylko z mamą

Gość ja też nie idę
ja też nie idę na wesele kuzynki z która się razem wychowaliśmy w sumie to jak siostry żyłyś ale do pewnego dnia......i jak mam iść na wesele skoro z Panną Młoda nie rozmawiam nie weim jak bym sie czułoa ale na pewno dretwo !!! po mimo iz przysłała zaproszenie (razem z rodzicami) no to moż e chce bym jednak w tym dniu była przy niej lub z grzeczności sama nie weim jak to rozómować ale wiem że jak bym porzła to bym to zrobiła wbrew swojemu post epowaniu !!!

Gość bukaa
A może to dobra okazja, aby sobie wybaczyć jakieś zamierzchłe żale? Kuzynka do ciebie wyciągnęła rękę, a ty żyjesz z zapiekłej złości

Gość anka 125
Musisz isc ,pamietaj o tym ze to jest twoj brat.Moja bratow nie przyszla na nasz slub ,nie bylo mi przykro ..tylko wstyd przed znajomymi i rodzina wlasnie za jej prymitywne i .nie wytlumaczalne zachowanie.