Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tet a tet

czy przed okresem tez wam leci taki śłuz jak woda

Polecane posty

Gość tet a tet

Gość tet a tet
ile ci sie spoznil

Gość hlkflkd
moja przed okresem to ma taki sluz, ze tak sie ciagnie jak stad do PAryża.. :classic_cool:

Gość tet a tet
a mialas do konca pczy przerywany

3dni z gumka nie pekal nie zsunela sie zawsze regularne(od pol roku) a terz nagle spoznia sie moze to przez pogode byly teraz upaly paro dniowe i sie opalalam:(

Gość słownik wirtualny
a zrobilas test?

nie... bo arazie o tylko 3 dni nawet wytrysku ne bylo a po ilu dnaich spoznienia mam sie zacaac martwic i przydaloby sie zrobic test? myśląc ze to dziwne zeby az tyle se spoznial a zawsze byl regularny pomorcie mi prosze czy ktos tak mial ze przy upalach sie mu spoznial a zawsze mial regularne

widzisz mozliwe są błedy w jezyku polskim,to i ciaza mozliwa.wszystko jest mozliwe w dzisiejszym swiecie,ludzie swojego syna nazywaja Kewinem czy Brajanem,a corke Dajana Vanessa,a ty sie pytasz czy ciaza jest niemozliwa.jest mozliwa...

to tylko teoria a w praktyce para ktora jest ze soba np 6lat uzywa samych prezerwaty i zawsze uwaza i nie mila wpadki i nie ma dzici do tej pory to jakby bylo tak jak piszesz mieli by juz chyba z 4...

i doda ze zawsze mialam cyykle 27-29dnieowe a kochalam sie jesi to tak mozna nazwac w 27 i 24dniu cyklu wiec teoretycznie byly to dni niepłodne

Gość ja zawsze tuz przed okresem
a wlasciwie to w ten dzien co dostaje okres to poprzedza go taki sluz potem jest lekko z krwia i zaraz po tym normalnie mam okres. wczoraj tak miala pod wieczor a w nocy dostalam okres

3 dni spozninia bola mnie jak dotkne piersi sluz jest lepki jak klej i troche zoltawy i triche poboluje brzuch... ale niepokoi nmnie sluz ktory czasemi leje sie ze mnie czuje jak wyplywa i jest plama na majtkach??

a kiedy sie kochalam to byly niby dni neiplodne ale sluzu mialam pierwszy raz tak strasnzie duzo ze nawet jak mialam dni plodne nie mialam go az tyle POMOCY doradzcie mi cos zebym sie nie martwila