Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmijaaaaaa

ile moze sie spoznic

Polecane posty

Gość zmijaaaaaa
zawsze robilismy " na zewnatrz" dlatego tez sie dziwie ... To nie jest az tak straszna wiadomosc, razem to wypracowalismy , razem sie z tym zmierzymy , on jest ze mna i wiem ze nie jestem sama ...

a ile masz lat? Bo jak nie mniej niz 18 i on tez to dacie rade:) napewno byl śluz o ktorym nie wiedzieliscie nawet moglo mu ubiegnac;p

do krocset diablow,bo ja czekam na okres,ale z przerywanego sosunku przeciez nie wyjdzie nic.wiec sie nie boje.tylko tak czytam.ale slyszalma,ze po roku przerywanca sie zachodzi w ciaze:P

Gość zmijaaaaaa
oboje mamy ~24 lata

zmija ja ci powiem tyle ciaza dla mnie to przepasc... ZMIJA CZY MASZ TEN SLUZ CO MA SIE PRZED OKRESEM?taki co gacie są mokre

Gość zmijaaaaaa
In flagranti , wystarczy cie ignorowac i przestaniesz byc taki dosadnie zlosliwy czy trzeba inaczej ? Chces zpomoc, porozmawiac, doradzic prosze cie bardzo , nie pomagaz tak przykrecajac srubke, uwierz mi ...

ok.ok:) pytam tylko,czy masz jakis dziwny sluz... a w poscie dalej czytalam ze laska miala pozytywny a zaraz dostala okres i po okresie wyszedl negatywny i nie byla w ciazy

in-flagranti masz 24lata i piszesz ze z przerywanca mozna zjsc w ciaze po pol roku hahahah w cize mozna zajsc podczas pierwszego stosunku przerywanego!!!!!!!! Bo przed wytryskiem ss nawet nie zauwazalne ilosci plynu w ktorym moga byc plemniki a oni mieli szczesci eprzez tyle czasu...

hmm ale ja stosowalam gumki zawsze,tylko teraz pare razy na calego,bo chlopak itd.ale ja mam sluz przedokresowy:pwiec podpaski juz leza na polce i czekaja.naturella:P

Gość zmijaaaaaa
Takei rzeczy sie zdarzaja, wszyscy jestesmy przeciez tylko ludzmi, w moim przypadku oboje pracujemy, on ma wlasne mieszkanie, dobra prace , moze to wiele wniesie do naszego zycia, pozytywnego, z drugiej strony dla mnie to przerwanie kariery, torszke za szybko ta dzidzia sie "przytrafila " ale nie ma co jeszcze panikowac, krewetka dajesz 90 % to wiecej jak w totku mam bo 10% :)

i nospa czeka.nie wkrece sobie tym razem ciazy.ju mi raz sie wkrecilo,czy dwa.i odwalalam,nawet po 7dniowym okresie wierzylam w to.i wogole meczylam wszystkich na forum pol roku temu,ze jestem w ciazy.:P a nie bylam.a pekla gumka.tak wiec teraz nie zajde z 3przerywancow

Gość zmijaaaaaa
in flagranti, nie zebym zazdroscila, ale jak dostane to tez bede ucztowac ;) Choc powoli sie oswajam z mysla ze nie nadejdzie ... mialam zawsze regularny okres a tu nagle ... ehhh zyyycie

Gość zmijaaaaaa
nie ma sluzu, sucha i ciasna jak diabli

Gość zmijaaaaaa
ide wskocze jeszcze do goracej wody, wyczytalam ze to moze przyspieszyc okres ... a noz moze sie uda ... :P

sucha.wlasnie.a ja mokra leci cos wkolko jak olej.bleeeeee....i znam to dobrze.wiem ze to zachwile bedzie okres jestes w ciazy.ZMIJA

Gość zmijaaaaaa
krewetka noooo moglismy, teraz tez jestem taka madra ;)

ja na szczescie nie:p bo on nie jest juz ze mna.hehe zadna milosc na szczęście:D ale ciazy z nim nie chce:)choc nie powiem,mam jakies dziwne momenty ze sobie cos wmawiam

Gość zmijaaaaaa
zaden przerywaniec, finisz do buzi albo na piersi :)