Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napsik

moj brzuch wygląda jakbymw ciązy była.....!!!!!!

Polecane posty

Gość napsik

ale to chyba dlatego ze zjadlam na noc salatke z surowych waz=rzyw i mnie troche wydelo..:-o ehhh... ale zazwycczaj wieczorem moj brzuch jest jak balon:(

Gość sibi
bo masz wzdęcia jedz jogurtki i aktiwie powinno pomóc.poczytaj o wzdęciach na necie

Gość gość
AwyCKaw8ije7O7Dm1zmhmXZj

Gość gość
Zawsze byłam szczupła, nie miałam problemów z wagą. Ważyłam zawsze w granicach 49-52 kg. Przez prawie rokk borykałam się z problemami zdrowotymi co niestety zaowocowała nienaturalna dla mnie wagą. Byłam totalnie załamana. Nie dopinam się w sukienki, spódnice, jeansy... Pomogło dopiero stosownie Biphasic Slim, Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Szybko pohamował łaknienie, zwiększył moją przemianę materii, dał dużego kopa energii sprawiając jednocześnie ubytek kilogramów. Efekty same przyszły, znów mieszczę sie w swoje stare ciuchy :) Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chcesz dowiedzieć się czegoś więcej to polecam skontaktować się z Natalią (733 566 390), każdy kto zamawiał od niej wie, że to 100% jakości i pewności. Polecam

Też miałam ten problem! Do tego czasami zaparcia albo gazy. Nie mogłam normalnie funkcjonować! Na szczęście trafiłam do pani Weroniki z Vimedu w Krakowie. Na podstawie testu na nietolerancje dostałam zalecenia i przeszłam taką procedurę oczyszczania wątroby. Mialam też zabiegi hydrokolonoterapii które mi pomogły pozbyć się tych wzdęć i gazów, a przy stosowaniu do zaleceń problem nie nawraca. Niestety muszę się pilnować, bo każde odstępstwa dają o sobie znać, ale z drugiej strony przynajmniej czuje się dużo lepiej!

Gość gość
środki na odchudzanie, polecam ambulatorium@protonmail.com