Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liceum

czy wszyscy w Polsce studiuja?

Polecane posty

Gość liceum

czy wedlug was jest sie nikim kiedy sie nie studjowalo? a moze jest sie kims lepszym po studjach? hmmm a moze studia w Polsce sa za latwe i kazdy je zdaje?????????

Gość Kasiak30***
pisze sie "studia" a nie"studJa" ,analfabeto/analfabetko pierdoIona

Gość 22 letnia panienka
problem w tym ze duzo porobilo sie prywatnych uczelni gdzie poziom kształcenia odbiega od normy :( w Polsce za pieniądze wszystko kupisz :O

Gość co za wsza
kasiak30+ wyluzuj pojebko

Gość liceum
wybacz mi o wybacz ale nie mieszkam w polsce i nie umie dobze pisac :( ale strasznie chamska jestes ty napewno nie studiowals... 22 letnia panienka no ale na kafe to kazdy chyba po studiach... tzeba za nie placic czy jak?

studia w polsce są łatwe i kazdy je zdaje... myśle, ze sa uczelnie i kierunki gdzie sie nie napracujesz, dla ambitniejszych też sie coś znajdzie :P

Gość liceum
ciekawe... :(

ja byłam na studiach i co? rzuciłam je bo poziom tych studiów był gorzej niż źle - nie nauczyli mnie tam nic nowego - wszystko to wiedziałam ze szkoły śreniej studia w Polce to strata czasu - dlatego studiuje za granicą :P

Gość liceum
co mnie dziwi: w de jest duzo polakow i oni tak sie tym chwala ze studia skonczyli i ze to oni tacy wyuczeni sa... i patsza sie tu na ludzi z wysoka ktozy sie zawodu uczyli, a sami gdzies spszataja... czy to nie dziwne? jak pamietam to w PL dziewczyny albo pielegniarki, w sklepie pracuja albo na studia ida czy dalej tak jest?

Gość na byle jaką uczelnię
i za pieniadze kazdego przyjmą. Tyle,ze takiego dyplomu powaznie sie nie traktuje. Dobrzych uczelni nie ma duzo, ale sie liczą.

W Polsce nie ma dobrych uczelni i jest niski poziom?? To przypatrzcie sie jak tegoroczni maturzysci walcza o miejsca na prestizowych uczelniach-panstwowych, wystarczy spojrzec na statystyki... :) Ciezko jest sie dostac na studia, a co dopiero na nich utrzymac :/ Zwlaszcza pierwszy rok, pozniej jest juz z gorki, no ale wiadomo, jesli komus nie chce sie uczyc to dlugi nie pociagnie:P

Gość hhhhhhhhhjgjg
ja studiuje filologię romańską. Juz na poczatku było 5 osób na 1 miejsce. ze 100osób które się dostały została może połowa. A nad książkami siedzą niektórzy całymi dniami

Gość polibuda
no super musisz być nieżle inteligentna że dla ciebie np politechnika jest prosta :) nas było na pierwszym roku ok 130 zostało może 60 :) nie uważam że to łatwy kierunek. i nie kazdy moze studiować to . Ty chyba po marketingu jesteś :P

Gość marcyskaaaaa
mieszkałam z dziwczyna studiujaca pedagogike uwierzcie to SA studia dla debili nic nie robila wieczne imprezy i przeszkadzanie tym ktorzy sie chcieli uczyc bo tak lawo jak ona nie mieli reasumujac jesli chcesz isc na studia i nic nie robic idz na pedagogike :)

Gość co do pedagogiki zgadzam sie
calkowicie.:o

Gość kiedyś studia to było cos
dzis po utworzeniu setek szkółek w Kozich Wolkach każdy moze mieć dyplom i sie nim chwalić - nawet ten ktory dawniej ledwo skonczylby zawodówkę.

Gość liceum
no a jak potem z praca po studiach latwo cos dostac?

zależy po czym i czy znasz jezyki obce ale dlaczego wydaje mi sie, ze to prowokacja? hehe urok kafe

Gość sprawa mocno śmierdzi
szkolnictwo wyższe zeszło na psy teraz studia może zrobić byle maturzysta po amnestii, który swój najdłuższy tekst, jak kiedykolwiek napisał to 160 znaków w smsie do znajomego

Gość rivarocci_87
taaaa jasne wieczne imprezowanie, a egzaminy zdaje się łatwo i bez bólu akurat nie wszyscy mają tak sielsko, nie dość że studia wymagające, egzaminy trudne to jeszcze w każde wakacje mam bezpłatne praktyki przez 8 tyg więc dla mnie nawet bajeczne studenckie wakacje to mit 😠