Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Midnight09

Szukam

Polecane posty

Znacie jakies inne bardziej rozbudowane fora gdzie mozna znalesc miłe osoby do kontaktów na tle przyjacielskim??

Gość temu od i23 i tak niedługo
zabraknie sił by reklamować to forum i podzieli los setek innych które reklamowano na kafe i f23

Gość chora fantazja
a szukasz przyjaciol virtualnych czy realnych? jakie miasto?wiek?płec? moze cos blizej?

Taa...super a ja chciałam tylko poznac jakis fajnych ludzi bo ostatnio nie mam z kim sobie pogadać:(

Realnych:) chciaz nie ukrywam ze nie pogardze zadna osobą chetną do rozmowy:) Jestem z woj. lodziego okolice pabianic.

Gość Dop****lam dziś każdemu
w łodzi byłem tylko raz

kilka lat temu

3 miasto

Łódź nie najlepiej mi się kojarzy raczej jako puste miasto ale to tylko moje odczucia i wszystkiego nie widziałem.

Właśnie że nic tylko baseny bo dużo pływałem i zawsze gdzieś między blokami jakimiś no sam nie wiem.

Gość lyyyyyhhhhh
Ja tez byłem w Łodzi tylko raz, ale raczej przejazdem :) a tak to jestem ze szczecina. Na moim forum chętnie z tobą porozmawiamy :) ------------ http://www.i23.pl - forum dla ludzi na poziomie!

Aha, no to omineło Cie pare miejsc ale czy ja wiem czy takich fajnych/ ciekawych.... Manufaktura, Galeria, kina niby nic specjalnego no chyba ze jakies puby chciaz ja tam nie uczeszczam:p

to trochę się nudzisz a na spacery jest gdzie chodzić.

Hehe oj jest jesli lubisz spacerki w tłumie to polecam ul.piotrkowska:) a jesli wolisz jakies zaciszne miejsca to sa rozne parki w ktorych mozna miło spedzic czas:) Ty za to w 3 miescie sie pewnie nie nudzisz:) w sumie tam nie mozna sie nudzic zwlaszcza podczas sezonu.

masz racje atrakcje są co rusz i jest gdzie pójść.

He ja tez tak chce:p U mnie raczej powiewa nudą a zwłaszcza od kąd siedze w domu i prawie nigdzie sie nie ruszam. Jak masz na imie?

oj jeśli zdradzę imię to się rozniesie ,no dobra Dariusz .Ale nie wiem po co pytasz .

Pytam zeby Cię poznac lepiej no chyba ze Ty sobie tego nie zyczysz i chciałes tylko porozmawiac... A jak cos byś nie chciał pisac tutaj to mozesz na mój mail:)

lubię czasami pogadać bo mało tutaj tak zwanych normalnych i nie mam zbyt dużo czasu na pogaduchy z powodu pracy .Ale nikt jeszcze mnie nie pytał o imię bo po co.

Masz racje na kafe nie mam wielu normalnych ludzi to fakt. Przypuszczam ze kiedys byl tu wiekszy porzadek:/ a przynjamiej tak słyszałam. A jesli chodzi o to moje małe pytanko to z mojej strony jest to tak ze jak z kims pisze to lubie wiedziec jak ma na imie. Nie wiem moze wydawc Ci sie to dziwne ale ja tak mam. Moze inni nie mieli takiej potrzeby poznania Twojego imienia i dlatego nie pytali?

to fakt .a tak co porabiasz przecież wakacje są powinnaś gdzieś jechać choćby nad morze , daleko nie masz albo z kolegami na imprezkę weekend.

Przewaznie siedze w domu. Czasami ale to juz coraz rzadziej spotykam sie z znajomymi. Wlasnie dlatego załozyłam ten topic zeby kogos poznac, chociazby z kims pogadac zeby tylko sie nie nudzic bo brakuje mi przyjaciół. Z moimi znajomymi straciłam kontakt bo wyjechali na wakacje. Ja dopiero w sierpniu i to jeszcze pod koniec wyjezdzam na wakacje. W ten weekend bede na pewno zajęta bo musze pare spraw załatwic. No i tak to leci bez sensu bo jak mam czas to i tak nie mam z kims wyjsc gdzies:/

to smutne bo życie leci i ma tej iskierki ,radości że będzie lepiej ale ty jesteś optymistką zapewne .

Czy ja wiem czy jestem optymistką... raczej nie jestem ani optymistka ani pesymistką:) Jestem taka po prostu albo cos bedzie albo nie i tyle. Najbardziej chyba mi jest zal ze nie mam juz przyjacioł z ktorymi mogłabym o wszystkich pogadac. No ale dosc o mnie. Teraz Ty cos o sobie opowiedz:)

Gość jeśli to nie projekt
to po Twoich postach dobrze widać i sama dobrze o tym wiesz, że nie tutaj, a tym bardziej nie o tej porze ... Znajdź "szczęśliwsze" miejsce :) 🖐️