Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 milkyyyy

Jakie p艂atki na diecie...

Polecane posty

Go艣膰 tiff
bran flakes? nie slyszalam o takich... no fitnessy jadlam do niedawna ale wiekszosc twierdzi ze maja sam cukier i zbey lepeij na diecie ich nie jesc...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bia艂a mewa
Hej ja jednak zostane przy corn flakesach tak jak Dorotka, nie wiem mo偶e ewentualnie zamienie na inne jak mi si臋 znudz膮- jutro zaczynam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milkyyyy
to moze i ja skusze sie na te corn flakes... ehh sama juz nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bia艂a mewa
hej to ja zaczynam dizisja, mam zamiar wytrzyma膰 do soboty a potem to zobacze co dalej, pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polnymak
A ja mam jeszcze zapytanie do Dorotki? czyli ile w sumie schud艂a艣? Dzi臋ki za odpowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejwa
Witam, ja chcia艂abym tylko potwierdzi膰 to co napisa艂a dorotka221. Kilka lat temu odchudza艂am si臋 jedz膮c dwa razy dziennie tylko p艂atki kukurydziane z mlekiem. Nie s艂odzi艂am ich i nie jad艂am nic s艂odkiego, ale pi艂am normalnie s艂odzon膮 kaw臋 i herbat臋. Z 72 kg schud艂am w ci膮gu dw贸ch tygodni do 64 kg, czyli po 4 kg tygodniowo. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ejwa-ca艂y twoj dzien sk艂ada艂 sie z 2 posi艂k贸w-p艂atki kukurydziane....ja osobi艣cie takiego sposobu nie popieram, ale je偶eli utrzymujesz nadal tak膮 wage to gratuluj臋... ja polecam p艂atki owsiane, zdrowe, dietetyczne i syc膮ce w postaci omletu lub z jogurtem albo mlekiem na g臋sto-pychota i bardzo syci, dodam, ze poprawia metabolizm...

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋, 偶e to nie jest dobry spos贸b odchudzania, ja niestety nie potrafi臋 by膰 na diecie. Po dw贸ch tygodniach na p艂atkach mia艂am do艣c i jad艂am normalnie, tylko na kolacj臋 zjada艂am p艂atki jeszcze przez miesi膮c i schud艂am jeszcze 3 kg. T膮 wag臋 trzyma艂am par臋 lat, ostatnio przyty艂am 4 kg i zn贸w zacz臋艂am je艣膰 p艂atki, szczerze to mam do艣c, przejad艂y mi si臋, ale chc臋 schudn膮膰

Udost臋pnij ten post

je偶eli chodzi o p艂atki owsiane to masz racj臋, zdrowe i bardzo dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzaja sie
Ja mam pytanie bo chcialabym zacz膮c taka diete platkowa czy stracilas tluszcz czy wode? np. zszedl Ci cellulitis ? stracilas brzuszek? lub nogi schud艂y?? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

ja schud艂am wtedy sporo i takja wag臋 utrzymywa艂am kilka lat. Wi臋c nie straci艂am wody, a t艂uszcz. Ja jak tyje to wsz臋dzie i chudn臋 tak samo wsz臋dzie, schud艂y mi nogi i brzuch. A cellulit mia艂am i mam, za leniwa jestem na stosowanie krem贸w, a samo odchudanie nic tu nie da, moim zdaniem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odchudzaja sie
Aha;) dziekuje bardzo, to super! skoro takie efekty sama zabieram sie za ta diete. jesli ktos ze mna to zapraszam;) ;)

Udost臋pnij ten post

w takim razie 偶ycz臋 powodzenia, na pocz膮tku jest ci臋偶ko, ale jak si臋 bardzo chce to da si臋 wytrzyma膰. Ja dobrze pami臋tam jaka g艂odna czasem k艂ad艂am si臋 spa膰, po paru dniach 偶o艂膮dek mi si臋 zacisn膮艂 troszk臋 i ju偶 by艂o ok. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowa dietetyka
platki owsiane? rzadko,wyplukuj膮 wap艅 z organizmu,zdrowsza bedzie kanapka z chleba razowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spuchlaczek
dziewczyny opisujcie jak sie czujecie od tych platkow, ja jestem za zdrowym odzywianiem ale czasami mozna sobie zrobic taka monodiete dlatego jestem ciekawa jakie beda efekty.. dorotka221 - czy po takim dlugim czasie jedzenia jedynie platkow z mlekiem nie brakowalo ci witamin ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzaja sie
Ja jestem tez ciekawa np. monodiety ryzowej! nie mam pojecia jaka dieta jest najlepsza, ktora dieta pozwala scudnac szybko ale skutecznie.. z tego co przeczytalam dieta platkowa daje swietne rezultaty ale jesli macie doswiadczenia z innymi dietami ktore pozwalaja takze w szybkim czasie pozbyc sie kg piszcie;) Pozdrawiam ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Henya21
Hey!! Zauwazyliscie, ze te platki kukurydziane z biedronki sa pod tym wzgeldem super? Maja bardzo malo cukru, tylko 5g/ 100g....to wyjatkowo malo w porownaniu z jakimikolwiek innymi!! No, a ze tluszczu prawie w ogole, to jasne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorota23
witam!mam pytanko czy ktoras z was stosowala ta diete platkowa i czy daje ona jakies efekty?Na jakiej zasadzie sie ja stosuje?Prosze o odpowiedz.z gory dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze to ja jednak poleci艂abym takie rozwiazanie -http://musli4u.pl/ Zawsze warto zadba膰 o zdrowe 艣niadania, a dzi臋ki takim musli na pewno b臋d膮 i zdrowe i pyszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p艂atki naturalne bez cukru czyli p艂atki owsiane, jaglane kasza manna, kukurydziana kasza jaglana ry偶 bia艂y. zero takich p艂atk贸w "dla dzieci" do mleka! :P zero p艂atk贸w typu fit - sam cukier.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rita41
Jak chcecie by膰 Fit to musicie dobrze si臋 od偶ywia膰. Na sniadanko proponuj臋 musli, ale nie jakie艣 tylko chrupkie musli Fitella. S膮 r贸偶ne smaki, ja lubi臋 te z aloesem poniewa偶 dodatkowo trawienie wspomaga dzia艂anie aloesu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja sobie dosypuje do swojej meiszanki p艂atk贸w sniadaniowych platki migdalowe z organic24 pl bardzo dobre i widac 偶e jakosciowo lepsze niz z marketu, kupuje zawsze takie produkty ktore maja zielony lsitek, czyli ten certyfikat eko zywnosci

Udost臋pnij ten post