Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkyyyy

Jakie płatki na diecie...

Polecane posty

Gość tiff
bran flakes? nie slyszalam o takich... no fitnessy jadlam do niedawna ale wiekszosc twierdzi ze maja sam cukier i zbey lepeij na diecie ich nie jesc...

Gość biała mewa
Hej ja jednak zostane przy corn flakesach tak jak Dorotka, nie wiem może ewentualnie zamienie na inne jak mi się znudzą- jutro zaczynam!

Gość milkyyyy
to moze i ja skusze sie na te corn flakes... ehh sama juz nie wiem

Gość biała mewa
hej to ja zaczynam dizisja, mam zamiar wytrzymać do soboty a potem to zobacze co dalej, pozdrawiam!

Gość polnymak
A ja mam jeszcze zapytanie do Dorotki? czyli ile w sumie schudłaś? Dzięki za odpowiedź.

Gość ejwa
Witam, ja chciałabym tylko potwierdzić to co napisała dorotka221. Kilka lat temu odchudzałam się jedząc dwa razy dziennie tylko płatki kukurydziane z mlekiem. Nie słodziłam ich i nie jadłam nic słodkiego, ale piłam normalnie słodzoną kawę i herbatę. Z 72 kg schudłam w ciągu dwóch tygodni do 64 kg, czyli po 4 kg tygodniowo. Pozdrawiam

Ejwa-cały twoj dzien składał sie z 2 posiłków-płatki kukurydziane....ja osobiście takiego sposobu nie popieram, ale jeżeli utrzymujesz nadal taką wage to gratuluję... ja polecam płatki owsiane, zdrowe, dietetyczne i sycące w postaci omletu lub z jogurtem albo mlekiem na gęsto-pychota i bardzo syci, dodam, ze poprawia metabolizm...

zgadzam się, że to nie jest dobry sposób odchudzania, ja niestety nie potrafię być na diecie. Po dwóch tygodniach na płatkach miałam dośc i jadłam normalnie, tylko na kolację zjadałam płatki jeszcze przez miesiąc i schudłam jeszcze 3 kg. Tą wagę trzymałam parę lat, ostatnio przytyłam 4 kg i znów zaczęłam jeść płatki, szczerze to mam dośc, przejadły mi się, ale chcę schudnąć

jeżeli chodzi o płatki owsiane to masz rację, zdrowe i bardzo dobre

Gość Odchudzaja sie
Ja mam pytanie bo chcialabym zacząc taka diete platkowa czy stracilas tluszcz czy wode? np. zszedl Ci cellulitis ? stracilas brzuszek? lub nogi schudły?? pozdrawiam

ja schudłam wtedy sporo i takja wagę utrzymywałam kilka lat. Więc nie straciłam wody, a tłuszcz. Ja jak tyje to wszędzie i chudnę tak samo wszędzie, schudły mi nogi i brzuch. A cellulit miałam i mam, za leniwa jestem na stosowanie kremów, a samo odchudanie nic tu nie da, moim zdaniem. Pozdrawiam

Gość odchudzaja sie
Aha;) dziekuje bardzo, to super! skoro takie efekty sama zabieram sie za ta diete. jesli ktos ze mna to zapraszam;) ;)

w takim razie życzę powodzenia, na początku jest ciężko, ale jak się bardzo chce to da się wytrzymać. Ja dobrze pamiętam jaka głodna czasem kładłam się spać, po paru dniach żołądek mi się zacisnął troszkę i już było ok. Pozdrawiam

Gość slowa dietetyka
platki owsiane? rzadko,wyplukują wapń z organizmu,zdrowsza bedzie kanapka z chleba razowego

Gość spuchlaczek
dziewczyny opisujcie jak sie czujecie od tych platkow, ja jestem za zdrowym odzywianiem ale czasami mozna sobie zrobic taka monodiete dlatego jestem ciekawa jakie beda efekty.. dorotka221 - czy po takim dlugim czasie jedzenia jedynie platkow z mlekiem nie brakowalo ci witamin ?!

Gość Odchudzaja sie
Ja jestem tez ciekawa np. monodiety ryzowej! nie mam pojecia jaka dieta jest najlepsza, ktora dieta pozwala scudnac szybko ale skutecznie.. z tego co przeczytalam dieta platkowa daje swietne rezultaty ale jesli macie doswiadczenia z innymi dietami ktore pozwalaja takze w szybkim czasie pozbyc sie kg piszcie;) Pozdrawiam ;D

Gość Henya21
Hey!! Zauwazyliscie, ze te platki kukurydziane z biedronki sa pod tym wzgeldem super? Maja bardzo malo cukru, tylko 5g/ 100g....to wyjatkowo malo w porownaniu z jakimikolwiek innymi!! No, a ze tluszczu prawie w ogole, to jasne :)

Gość dorota23
witam!mam pytanko czy ktoras z was stosowala ta diete platkowa i czy daje ona jakies efekty?Na jakiej zasadzie sie ja stosuje?Prosze o odpowiedz.z gory dzieki!

Gość gość
Szczerze to ja jednak poleciłabym takie rozwiazanie -http://musli4u.pl/ Zawsze warto zadbać o zdrowe śniadania, a dzięki takim musli na pewno będą i zdrowe i pyszne.

Gość gość
płatki naturalne bez cukru czyli płatki owsiane, jaglane kasza manna, kukurydziana kasza jaglana ryż biały. zero takich płatków "dla dzieci" do mleka! :P zero płatków typu fit - sam cukier.

Gość Rita41
Jak chcecie być Fit to musicie dobrze się odżywiać. Na sniadanko proponuję musli, ale nie jakieś tylko chrupkie musli Fitella. Są różne smaki, ja lubię te z aloesem ponieważ dodatkowo trawienie wspomaga działanie aloesu.

Gość gość
ja sobie dosypuje do swojej meiszanki płatków sniadaniowych platki migdalowe z organic24 pl bardzo dobre i widac że jakosciowo lepsze niz z marketu, kupuje zawsze takie produkty ktore maja zielony lsitek, czyli ten certyfikat eko zywnosci