Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelciaaaaaa

Czy możliwe jest zajście w ciażę jak.....????

Polecane posty

Gość Amelciaaaaaa

Ze Tak powiem... Miłowałam się z chłopakiem .. palcówka , minetka itp... Doszło oczywiście do spustu ... ( na zewnątrz) ,ale po paru godzinach zrobilismy to ponownie ... nie pami.etam dokladnie po ilu godzi 2 cos koło tego moze wiecej ...Lecz ni byla juz to tylko zabawa ale normalny seks... Czy to mozliwe ze mogłam zajsc w ciążę???? Chłopak dokladnie wytarł cała sperme z penisa... ale mogły zostac jakies pozostałości... PO ZATYM ZANIM TO ZNÓW ZROBILISMY TO JEDNKA MINELO TE TROCHE CZASU 2 ALBO 3 GODZ... czy więcej.. no niestety nie pamietam.. Niepokoje się......... PROSZE ODPISZCIE

Zgadzam się z in-flagranti. Jest ryzyko i następnym razem o skutkach pomyśl przed taką "zabawą". Seks jest dla dojrzałych...

Gość ale jajaaa
dzieci na wakacjach :) wczoraj panienka się zaliła czy może być w ciąży uwaga: jej chłopak spuścił się na prześcieradło a ona się położyła na tym hahahahaha!

Gość IQqqqq
o masakra, musiałaby mieś BIG PECHA żeby wpaść w ten sposób :-D :-D :-D :-D

Gość miodek
Witam. Moja sytuacja wygląda tak... Biore novynette od 2 miesięcy. Właściwie na całkiem inną dolegliwość niekoniecznie w celach anty koncepcyjnych.(Mam problemy z dramatycznie bolesnymi miesiaczkami ... nie wazne). Uznałam że skoro już je biorę to moge rozpocząć współżycie, gdy zaczynałam drugie pudełko Novynette, zaczęłam też brać antybityk Ospen1000 w składzie jest penicylina. Jednoczęsnie i gdzies przy 7 i 9 tabletce współżyłam z chłopakiem , co można policzyć dokładnie są to jeszcze dodatkowo dni owulacji jakis 13 i 15. oczywiście żadnego innego zabezpieczenia nie było poza Novenette bo uznałam że wystarczą ... liczyłam na szczeście... potem mo chłopak tak jakos wpadł na pomysł że może antybiotyk zaburza działanie tabletek antykoncepcyjnych. i rzeczywiście tak tez pisało na ulotce antybiotyku... Szkoda ze doiwiedzialam si eo tym po fakcie .. Co teraz ?? CZy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze i kiedy zrobic test zeby byc pewnym , po ilu dniach?? Ma „shizy” pomocy!!!

Gość miodek
ale mogło dojść do zapłodnienia czy nie?

Gość czująca się nieatrakcyjnie
oczywiscie ze moglo - antyiotyk czesto oslabia tanletki - to tak jakbys ich nie wziela - czyli na przyklad bierzesz atybiotyk - organizm nie reaguje nastepnie na tabletki anty i jest owulacja...