Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lato83

nadpobudliwosc seksualna

Polecane posty

Witam!!! Prosze o pomoc jakie srodki moge brac zmniejszajace poped seksualny choc mam 25 lat moge sie kochac caly czas a moja dziewczyna zktora mieszkam jest chora i sie jej niechce i dlatego sie nie kochamy wcale od dluszego czasu a ja juz nie wytrzymuje co moge kupic na to czytalem ze tabletki na depresie sa dobre zawierajace SSRI ale one chyba sa dostepne na recepte a ja takich hyba jeszcze nie potrzebuje, a moze ktos wie gdzie mozna kupic brom taki jak jest uzywany w wojsku bo ponoc jest skuteczny. dziekuje za odpowiedz

Gość pensetka
a kup sobie sztuczną pochwę, taką gumową z włoskami na górze i można tam wlać ciepłą wodę i trzymaj ją w łóżku

Gość tylko zakon
A najlepiej idź do zakonu, tam mają ziołowe środki obniżające popęd. Ale najczęściej jednak walą kapucynkę, ha, ha, ha

Gość wpisz
w google Fizjologia i filozofia seksu, a dowiesz się czegoś istotnego dla Ciebie, bo być może jesteś, z racji nadpobudliwości, szybkostrzelcem i nie doprowadzasz partnerkę do orgazmu, dlatego ona wymiguje się chorobą. Szybkostrzelność= przedwczesny wytrysk nasienia i zanik erekcji niezbędnej do wyzwolenia orgazmu u kobiety.

Gość gość
UTNIJ OBIE PTASZKA