Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dardaka

wiecie co powiedział ?

Polecane posty

Gość dardaka

chcialam sie z nim spotkac wczoraj ... powiedzial ze na 21 ma umowionego montarzyste do kuchenki :/ czy mi sie wydaje czy robi ze mnie idiotke?

Gość heh ale wymyślił
olej poczekaj lewaj zobaczysz jak sie sprawy potoczą nic na siłe

Gość dardaka
pewnie sie odezwie w tygodniu... ale ja bym chciala weekend z nim spedzic ;/

Gość heh ale wymyślił
ale chyba nie będziesz się prosić o spotkanie z nim skoro on najwyraźniej nie ma na to ochoty zatęskni to zadzwoni,nie to nie,a jak mu sie przypomni po paru dniach dopiero o tobie to ty tez mozesz byc wtedy zajęta a nie na każde jego zawołanie i tylko wtedy kiedy on ma ochote sie spotkać

Gość dardaka
nie bede go prosic o spotkanie, o nie ... jakos powstrzymam w sobie tę chęć ;)

Gość a ja bym powiedzilala
no to pokaz co ci tam zamatowal...pokaz ta kuchenke....niech ci kolacje zrobi,moj tez czasem jaset taki dziwny ,ciezko z nim byc a jest taki od poczatku,albo to aakceptuje albo trezba bedzie sie pozegnac

a dlugo jestescie razem???i ile macie lat???

Gość to potworne
Jak facet sie z kims spotyka, to juz nie moze sobie zamontowac nowej kuchenki :( Przesrane.

a co mysleisz ze cie oklamal,nie mial checi sie z toba spotkac??

faceci to glaby(tylko prosze nie krzyczec na mnie)chcesz cos mowisz powiedziec wyraznie,duzymi literami,inaczej zapomnij,nie domysli sie:P

Gość eeeeeeeeejjj
Co to za facet ktory sam kuchenki nie potrafi zamontowac :o To lajza a nie facet :/

Gość nie męczyłabym się z krętaczem
miał inne plany na piątkowy wieczór i tyle. jak zadzwoni do Ciebie w tygodniu to powiedz, że nie możesz się spotkać, bo masz umówionego hydraulika.

Gość kuchenki się samodzielnie nie
montuje do sieci gazowej. autoryzowany instalator powinien to robić. niektóre firmy dają tez dłuższą gwarancję, jeśli ich sprzęt jest instalowany przez pracownika ich serwisu.

Gość dardaka
tez tak pomyslalam ze jak zadzwoni to bede mialo umowionego hydraulika... na 21.30 ;) nie wiem czy mu wierzyc czy nie.. znamy sie krótko, okolo miesiąca on jest po 30. wiem ze dlugo pracuje i w domu zwykle jest kolo 20 dpiero. moze faktycznie to prawda.. no ale w piatek? bylam w jego mieszkaniu, kuchenka tam stala i dzialala, ale moze nie wdawal sie w szczegóły co dokladnie bedzie z nią robil ten majster poza tym, kiedys byla juz taka sytuacja ze byl na 21 umowiony u notariusza totalnie nie wiem co mam sobie o tym myslec

Gość hehe chyba padne
moja matka jest notariuszka i nie słyszałam o przypadku zeby sie zkims umawiała czy jej znajomi o 21ej :p tylko w kancelraii i tylko w godzinach pracy niezły kłamca ci sie trafił

Gość pusto
sama mowisz ze parcuje do pozna to kiedy ma sparawy zalatwiac ,ptyam sie kiedy??jak male dziecko sie zachowujesz,zancie sie krotko i juz bys chciala miec go przy sobie 24h,zadzwon kiedys wieczprem z nienacka pozna pora zobaczysz co robi,czy sam jest

Gość pusto
zachowujesz sie tak samo jak ja,iel sobie rzeczy juz w glowie wymyslilas jak ci powiedzial o swoich planach??

Gość dardaka
pusto -> ze co sobie wymyslilam?

Gość umówił się z inną
albo poszedł z kumplami na podryw.

Gość dardaka

ja Ci nie odpowiem nic, ale facet z którym się ostatnio spotykam, ale nie jestesmy parą, oddzywa się do mnie codziennie jako pierwszy (czasem się nie oddzywa dzień, ael to zadkość) wczoraj mi pisze ze napisał list - prawie miłosny. A zaraz mi pisze żebyśmy się spotkali jutro czyli dziś. W rezultacie napsał mi dzś że się spotkac nie możemy bo mecz jest (a on jest zapalony kibic), więc powiedziałam ze spoko - ja to rozumiem akurat.

Gość dardaka
moze do ciebie :)