Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytka

jestem w ciazy a nabawilam sie jakis....

Polecane posty

Gość rytka

narosli w okolicach intymnych-czy ktos mial cos takiego? jestem przerazona a dopiero w poniedzialek moge myslec o jakims lekarzu. Boje sie czy to nie jakis wirus czy inne diabelstwo i czy moge zarazic tym dzidzie-jestem dopiero w 2miesiacu...

Gość rytka
moze i opryszczka, nawrt nie wiem jak ona powinna wygladac. Do szpitala obawiam sie isc, bo juz kiedys mialam stycznosc i niemile wspominam, wolalabym isc doswojego gina, bo mam zaufanie i wolalabym nie przyjmowac czegos czego nie powinnam, ale sie kurcze boje, mam nadzieje, ze do poniedzialku dam rade

Gość ciekawa sprawa ...
to moze byc powiekszony gruczoł (jakiśtam - nie pamiętam nazwy) który odpowiada za nawiląznie pochwy przed i w czasie stosunku, lub też może to być żylaczek - częsta przypadłość w ciąży. Znika po porodzie. czasami konieczna jest interwencja lekarza - jeżeli boli. Jeżeli nie to spokojnie mozesz poczekać do wizyty u lekarza.

rytka a maz prywatny nr do gina? Ja jak bylam w ciazy to mialam jego numer i w razie czego mialam sie kogo zapytac.

Gość andora
Rytka, być może masz ropień gruczoł Bartoliniego, często się to robi w ciąży. Poczytaj sobie na necie, wpisz: gruczoł Bartoliniego, Bartholina lub Bartolina. pozdrowienia!

Gość rytka
dzieki wam, jakos musze przetrzymac do poniedzialku. Zylak niestety to nie jest bo juz jeden mialam a to ani nie boli, nic, dobrze, ze w ogole go odkrylam-tylko przez to, ze bralam tabletki dopoch.Pietra mam nie powiem ale jakos musze dac rade

Gość hgkhj
kłykciny konczyste na nank to sa

Gość eads
tak, jak narosle to klykociny konczyste.

Gość no to niefajnie
bo jeśli to opryszczka to znak że ktoś Cię zaraził tym syfem i do tego będziesz zmuszona rodzic przez cesarkę jeśli będizesz miała wysyp krostek tuż przed porodem HPV łapie się tylko przez seks z osobami zarażonymi więc skoro przedtem tego nie miałaś to wyciągnij logiczne wnioski

Gość no to niefajnie
poszukaj topicu o opryszcze warg sromowych, jakaś dziewczyna pisała że zaraził ją były chłopak sprawdz też stronkę www.hpv.pl

Gość Isabel..
A może zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego..