Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NastoletniaDiablica

MAM 17 LAT I PRAAGNĘ DZIECKA

Polecane posty

Gość NastoletniaDiablica

...czy jest coś ze mną nie tak? Jestem w stałym związku, mój chłopak jest ode mnie starszy o 3 lata i ma takie samo pragnienie jak ja. Jednak wiem, że ze względu na wiek to jest nie do przyjęcia.. A ja naprawdę pragnę.. już od jakichś dobrych dwóch lat...

poczekaj cociarz az skonczysz te 18 lat i zamieszkasz z facetem i rob sobie maluszka :) jesli oczywicie bedzie as na to stai bedziecie w stanie sami zapewnic mu dobrobyt

ja mam 19 lat mam meza i mieszkamy razem jestesmy w stanie utrzymac maluszka i siebie wiec i bedziemy go miec w grudniu:)

Gość karolinusiaaa_09
to prowokacja nie wierze zeby w wieku 17 lat mozna chciefc dziecko, jestescie ze soba od 3 lat? to mialas 14 - trzeba to zglosic na policje, wspolzyciez osoba ponizej 15 lat jest przestepstwem

Gość powiedz rodzicom
zeby postarali sie o rodzenstwo dla ciebie (jesli jeszcze są w stanie) to bedziesz miala swojego dzidziusia. :classic_cool:

Gość idż poopiekuj sie dziećmi
to zaraz odejdzie cie ochota.

Gość *Rozczarowana*
Ja mam 23 lata i też pragnę dziecka,ale niestety właśnie rozstałam się z chłopakiem:/

Gość idealna67643
taaaaaaaaa jasne :/ nie masz innych planów ? ambicji? każda płodna kobieta potrafi dziecko machnąć- znajdz sobie jakieś hobby a nie o głupotach myślisz

Gość dlaczego mierzycie wszystkich
ludzi swoja miara ... jedna kobieta moz byc przygotowana na macierzynstwo majac 17 lat i nna jak tutaj czytam majac 30 lat i nadal nie jest gotowa ;/

Gość idealna67643
taaaaak jak nie ma nic innego do roboty to tak może być i w wieku 15 gotowa hahaha

Gość ja też to przechodziłam
ja miałam naście lat coś mnie napadło i sporo myślałam o dziecku. Przeszło mi i dopiero teraz w wieku 25 lat spodziewam się dziecka.

Gość NastoletniaDiablica
Karolinusiaaa_09 ty dajesz dupy od razu jak zaczniesz z kim chodzic? ciekawe.. bo ja akurat sie z tym wstrzymałam 2 lata :)

Ja też tak mam. Ah... Poczekam aż skończę 20 lat. Kocham dzieci, opiekowałam się nimi wielokrotnie. Mam instynkt macierzyński od kiedy skończyłam 13 lat. No cóż, bywa !

Gość podobno im wieksze tym lepsze
w wieku 19 lat to sie dziewictwo traci a nie dzieci robi . LOL .Normalna kobieta ma dziecko miedzy 25- 30 rokiem zycia

Czyli jak urodziłam w wieku 23 lat to jestem nienormalna? Mam meza, studia skonczone, oboje pracujemy, mamy duze mieszkanie ale ze urodzilam wczesniej to juz jestem nienormalna?

Gość a nienormalna
A kobieta mająca dziecko w wieku 23-24 to nienormalna jest? Wypas pojmowanie świata. Klapeczki na oczach :D