Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesia.

O co chodzi facetowi???

Polecane posty

Gość lesia.

poznałam faceta na czacie, wysłaliśmy sobie foty, on ponoć był zachwycony, ja byłam srednio zachwycona, ale spotkalam sie z nim. jest 12 lat starszy. Po tym spotkaniu nie bylam pod wielkim tez wrazeniem, postanowiłam dac sobie na luz, troche to przemyslec. On w tym zcasie słał mi rozpaczliwe smsy meile itd. Ze czemu ma takiego pecha jak mu sie ktos podoba to zawsze nic ztego nie wychodzi itd itd. Pomyślałam ze facetowi chyba zalezy. Dodam ze wczesniej tez nie byłam zachwycona tym, ze czesto nawiazywał do sexu nawet czasem były dni ze tylko o tym chciał gadac. Odezwalam sie w koncu on byl taki szczesliwy. I znów gadki o sexie, nie spodobalo mi sie to. Znów przestalam sie odzywac on mi napisał ze skoro tak to bedzie staral sie o mie zapomniec i szukac kogos z kim moze uda mu sie UŁOZYC SOBIE ZYCIE> Zdziwiłam sie bo myślalam ze chodzi o sex mu tylko. odezwałam sie, byl szczesliwy znów , pare minut gadki a ten z znów czuy mam na niego ochote. I ze skoro ja mu sie podobam a on mi to na co czekac. znamy sie wszytskiego ze 3 tygodnie w tym jedno krótkie spotkanie na miescie. Wkurzyłam sie znów, ja nie umiem wyczuc gościa raz mówi o ułożeniu sobie zycia za chwile tylko o sexie. Jak juz mnie nie było napisał ze za stary jest na głupoty jak mi nie pasuje nie bedzie tracił czasu. O co w tym chodzi?? Troche jestem podłamana,czuję ze to odchoruje.

Gość no jak nie wiadomo o co
chodzi to chodzi o seks. :p

hm..... powiem tak moim zdaniem facet dawno nie spal z kobieta i to jest priosrytet dla niego ale i szuka kobiety aby sie znia zwiazac ale mimo wszytsko najpirw sex a potem zacznie patrezc kategoriami dlugiego zwiazku

Gość lesia.
własnie mówił wiele razy ze dawno nie miał kobiety, jest po rozwodzie 5 lat, nazwał to ze dawno miąska nie widział , ale tez wiele razy powtarzał , ze jest samotny i ma tego dosć. Niby ja wszytsko rozumiem, ale boję sie wykorzystania i porzucenia. Nie wiem co robić. mi sex nie przeszkadza wrecz przeciwnie ale zeby nie chodziło mu tylko o to tego sie boje.

zawsez mozesz sprobowac najwyzej nedziesz miala przygode i za kilka lat wspomnisz :) czy bylo milo:)

Gość sondunia
na tysiąc dwieście procent chce sexu :classic_cool:

Gość lesia.
ja wiem ze moge spróbowac ale jest taki problem ze ja zbyt uczuciowo zawsze podchodze nie umiem tak ze tylko sex i potem do widzenia, jak z nim to zrobie raz czy nawet 10 razy a on mnie potem oleje albo okaze sie nawet ze chce sie spotykac ale tylko po to to ja sie załamię i przezyje to bardzo. a z 2 strony moze byłoby wszytsko dobrze , a ja tak sie boje , moze niepotrzebnie facet zaczyna mi sie podobac .

Gość lesia.
Sondunia tak myslisz? To po co te gadki o ułozeniu sobie zycia i ta rozpacz jak sie nie odzywam? Jestem skołowana nie wiem co robic

bo moze on jest tak zrozpaczony widziz e ulegasz wiec sadzi ze ma ptaszka w garsci i ze mu dasz :0

Gość lesia.
no tak byc moze to jakas gra z jego strony w celu zdobycia tego co chce

Gość Malaaaaaaaaaaa_Miiiiiiiiiiii
moim zdaniem to zwykly internetowy onanista :o zboczona swinia, zaden facet, ktory zabiega o wzgledy dziewczyny nie pierdolilby tylko o sexie, a on widocznie szuka tylko sexu, pomysl ile innych w tym czasie jak z Toba pisze namawia na sex :o :o :o

Gość lesia.
chyba dam sobie z nim spokój chyba za duze ryzyko, choc smutno mi.

Gość znam_się_na_takich
daj sobie spokój z facetem, ktory jest po rozwodzie. jesteś przecież młoda i na pewno masz w czym wybierać. a te jego pogadanki na temat sexu to juz wogule kompromitacja. ja bym jak najszybciej spadała i zapomniala o nim. facet nie ma wyczucia taktu, jest mało subtelny i dziwny. gdyby mi facet wyparowal takie gadki o seksie, to od razu dałabym sobie z nim spokój. myslę, że nie warto. ja na twoim miejscu bałabym się, że nasz pierwszy sex będzie jednoczesnie ostatnim. po co masz żałować??? pamietaj, nie on jedyny na tym świecie. i skad możesz miec pewność, że innym dziewczynom też nie robi takich propozycji? uciekaj póki czas.....

nie musisz sobie dawac z nim spokoju, poprostu mu powiedz, ze na sex jest za wczesnie a jesli on tego nie zrozumie to chyba juz nie bedziesz miec watpliwosci o co mu naprawde chodzi

Gość Arbuzowa pestka
on chce seksu jestem pewna

Gość lesia.
Ja mam 28 on 40 lat. Tez jestem po rozwodzie i po koszmarnych przejsciach dlatego tak sie boje. Mysle ze zrobie tak jak mówicie. Dziekuje za wszystkie rady.

Gość lesia.
własnie mówiłam mu ze aby uprawaic z kims sex musze cos do tej osoby czuć, a ona do mnie, a on na to a ile to potrwa - takie głupie pytanie :( I własnie potem napisał te zdanie jak juz mnie nie było ze jest za stary na głupoty itd

jesli dla niego poznawanie sie to glupoty a za najwazniejsza rzecz na swiecie uwaza sex i jeszcze wyjezdza z tekstaki "dawno mieska nie widzialem" :o to ja juz nic nie chce wiedziec, wyobraz sobie jakby wygladal wasz sex, moglby Cie potraktowac przedmiotowo, uzywac ochydnych slow i jesli bys mu czasem nie zrobila loda z polykiem albo nie chcialabys analu to by byla wielka obraza, nie wiem czemu ale tak wlasnie sobie to wyobrazam, po tym co o nim napisalas

nie lapie, juz na samym poczatku piszesz, ze facet ci sie nie podoba, ze nie zrobil na tobie wiekszego wrazenia...wiec nad czym sie zastanawiasz...czy ty tez nie mialas juz dlugo seksu?

Gość lesia.
Nie zrobiło na mnie wrazenie jego zdjecie i potem na spotkaniu tez nie powalił mnie na kolana swoja uroda ale potem nabrał mnie na te smsy zrozpaczone ze jest taki pechowy itd itd, to było na poczatku , ale dla mnie uroda nie jest taka wazna , chcialam dac mu szanse po prostu, jednak widze ze ktos tu mnie chyba chce tylko wykorzystac dlatego pytałam was o rade.

co to znaczy dac mu szanse? tak z litosci bylabys gotowa z nim cos \"budowac\", a o sobie i twoich pragnieniach, nie myslisz...mam wrazenie ze jestes wlasnym zyciem troche zdesperowana, stad to chwytanie sie brzytwy. Daj ty sobie z nim spokoj...dla niego to juz takie zycie po zyciu...a ty dopiero zaczynasz

Gość lesia.
tez mysle ze dam sobie spokój, masz racje. po prostu wydawał mi sie na poczatku ok tylko wygląd troche nie w moim typie, zanim nie zaczal tekstów o sexie nachalnych.