krewetka222 0 Napisano Lipiec 19, 2008 hej czy ktoras z was majac zawsze regularny okres spoznila sie miesiaczka i o ile dni??? PROSZE OPISZCIE ja mialam regularny i od 4dni sie spoznia PROSZE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dontyouknow3 0 Napisano Lipiec 19, 2008 Moja dobra znajoma mając zawsze regularnie okres jak jeździła do pracy wakacyjnej to okresu nie miała po miesiąc a nawet 2 a jak tylko wróciła do domu wszystko było normalnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla19 0 Napisano Lipiec 19, 2008 Mi ostatnio ze stresu okres spóźnił się ponad 3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie też się kiedyś Napisano Lipiec 19, 2008 zatrzymał okres na 9 miesięcy a miałam bardzo regularny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
in-flagranti 0 Napisano Lipiec 19, 2008 ojoj moze ciaza:P regularis sie nie przesuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach