Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absyntminded

Kto skorzystał ze szkolenia NLP?

Polecane posty

Gość absyntminded

Na czym ono polega i co wam dało- plusy i minusy?

Gość andrzej s
white nigga, a gdzie robiłeś ten kurs? możesz polecić szkołę i trenera? jak się dokładnie ma sytuacja z ceną tego szkolenia?

Gość karolej
witam, ja tez w ostatnim czasie zacząlem sie interesować szkoleniami nlp i jest wlasnie jak mowisz, pierwsze spotkanie, to rozpoznawcze nie nalezy do niewiadomo jak drogich, a pozwala poznac reguly i mozliwosci tych warsztatów, osobiście wybieram sie moze jeszcze w tym miesiacy na takie pierwsze spotkanie, z uwagi na to że ciekawi mnie bardzo psychologia, i pokrewne do niej dziedziny ja akurat ide na wroclawska szkole www.cnlp.pl , wspolpracuje ona z jakas inna duza w poznaniu, ale mnie z walbrzycha jakos tu blizej, dam znac jak poszlo i czy warto, pzdr

Gość bartewrona
ja bylem na wprowadzeniu do nlp, to wlasnie u Cieślaka o ktorym mowicie, jakies dwa tygodnie temu, mala kasa, grupa max 10osób, trener przystepny, komuniatywny, i wg mnie znajacy sie na rzeczy, byli rozni ludzie, prawnik, bankowiec, przedsiebiorca, z reklamy, student jakis, takze mieszanka wybuchowa, jak sie rozgadalismy to nie mogl nas przywrocic do zajec :) mialem nawet isc na Practitioner w listopadzie, bo firma placi, ale nie moge bo to caly tydzien bedzie, i mi nie pasuje, nastepnym razem ale takei wlasnie wprowadzenia, polecam niezdeydowanym, i nie wierzacym w nlp, zdziwicie sie że to dziala ;) pzdr

Gość ewelina77
>>>>>>>> absyntminded Na czym ono polega i co wam dało- plusy i minusy? jestem przedstawicielem handlowym sredniej firmy produkujacej.... mniejsza o to co, poszlam na taki skrocony weekendowy kurs nlp w zasadzie za wlasne pieniedzace po zapoznaniu sie z opiniami w internecie poznalsmy przez te 3 dni kilka roznych technik, odnosnie roznych zadan, kilka wiem odrazu do niczego mi nie bedzie potrzebne, ale przyswoilam i powoli stosuje w zyciu troche wiedzy odnosnie jezyka porozumieniewania sie, mowienia zeby byc zrozumialym, dotarcia do drugiej osoby, i ta wiedza co mi przekazano-a nie bylo to konkretnie pod katem marketingu- zaczyna przynosic mi okreslone profity :) pzdr

Gość mmhmmm
>>>>bartekwrona na czy polega \\\'wprowadzenie do nlp\\\' ?? (bo znam practitioner, mastera, itd, ale tego nie) ile tam ucza?

Gość bartewrona
wprowadzenie do nlp to takie podstawy ogolne, a w zasadzie tylko nakreslenie tego czym jest, co moze, co potrafi sie z nlp, idea wprowadzenia jest to ze nie kosztyje ntysiecy zl a np 10razy mniej, trener pokazuje tam jakie sa techniki, cwizenia, metody a ucznia daje to poglad na to czy podoba sie im nlp, czy widza sie w tym, czy im sie przyda, jelsi tak to potem moga isc na praktyka itd pzdr

Gość ojciectata
jak myslicie jaka jest dolna granica wieku kiedy mozna pozowlic dziecku pojsc na takie warsztaty z nlp?? niechcialbym zeby za szybko poznal niektore tematy, zeby nie dorosl jeszcze do konca :) a jednoczesnie chcialbym zeby sie rozwijal, wiec kiedy moge mu na to pozwolic?

Gość kamilka i
>>>>ojciectata mialam okzje kiedys spotkac i rozmawiac z lokalnym u mnie trenerem nlp p. krzysztofem cieślakiem (przesympatyczny pan- wolny? :) ) miedzy innymi o nauce, sztuce i dzieciach, i ich wychowaniu, mowil m,in na przykladzie swojego mlodszego duzo kuzyna czy siostrzenca, chyba gora 10lat, ze dozo bardzo rozmaia z nim, ale nie uczy go nlp, to duzo za wczesnie, narazie probuje mu pokazac horyzonty, poszerzyc swiat, choc delikatnie zapewne przemyca jakies zlote reguly psychologii i nlp, ale narazie napewno bez zdnych cwiczen, czy technik

Gość kamilka i
dzieci sie musza najpierw same uczyc, wyrobic chaarkter, a pozatym o wielu metodach i technikach w nlp nie maja pojecia i nie ebda w stanie sobie tego wyobrazic i uzmyslowic, wiec spokojnie mozesz poczekac do 16-18-20roku zyci dziecka a potem juz chyba samo zdecyduje za siebie :) pozdrawiam

Gość kamilka i
>>>>mmhmmmm ja wlasnie oczekuje na takie jedno z warsztatow 'wprowadznie do nlp'' myslalem ze bedzie otwarte w jeleniej gorze, ale niestety nie, pare dni spedze we wroclawiu )

Gość mar-iika
ze swojej strony mogę Wam polecić szkolenia organizowane przez Pana Kamila w zakresie NLP - więcej informacji znajdziecie na stronie www.eranlp.pl

Gość MagdaMMMM
NLP jest dla półmózgów. To niesamowite, że są jeszcze ludzie, którzy dają się na to nabrać. A sami trenerzy naprawdę potrafią sobie wmówić, że robią coś sensownego w życiu. Miałam okazję z jednym z nich być i mieszkać, i proszę mi uwierzyć, za każdym razem, gdy próbował "ćwiczyć" na mnie te swoje gadki, wybuchałam śmiechem. Nikt inteligentny i świadomy nie da sobie wcisnąć takiego shitu, ale oczywiście zawsze znajdzie się baran, którzy pójdzie na pokaz "ekskluzywnej" marki i po wysłuchaniu tego całego bełkotu w nabożnym skupieniu, kupi wszystko od boskiego hipnotyzera. Sporo jest też niedowartościowanych lasek, którym wizja domku nad jeziorem przesłoni niską atrakcyjność gościa, którego jedynym zainteresowaniem jest samorozwój. LOL z NLP!!!

Gość krass
hehe w koncu jakis glos rozsadku. Nigdy nie zdobedziecie dojrzalej milosci udajac kogos innego niz jestescie. Zreszta kazda baba wyczuje ze udajecie. IMO trzeba byc jeleniem zeby wyrzucic pare tysiakow na takie szkolenie...

Gość nlp i ksro
Nie wiem, dlaczego wszyscy skupiaja sie w nlp na manipulowaniu innymi, tyle mamy do zrozumienia i zrobienia w sobie! Nie wiesz jak opanowac gniew, jak dogadac sie z ciagle zmieniajacym sie w twoim zyciu partnerem a chcialabys juz miec tego jednego, jak odkryc wlasna strategie szczescia lub zwyklego powodzenia w biznesie czy tworczosci... Nlp to tylko narzedzie do poznawania zaleznosci miedzy myslami, przekonaniami, dzialaniami i skutkami. Kto byl na dobrych treningach a nie na taniej manipulacji ten wie ze mozesz sama sobie zrobic pranie mozgu, swiadomie, jak pierzesz wlasne ubrania by po uzywaniu mieli swiezosc... Pozdrawiam wszystkich za i przeciw Trener nlp

Gość trenerNLPiKSRO
Nie wiem, dlaczego wszyscy skupiaja sie w nlp na manipulowaniu innymi, tyle mamy do zrozumienia i zrobienia w sobie! Nie wiesz jak opanowac gniew, jak dogadac sie z ciagle zmieniajacym sie w twoim zyciu partnerem a chcialabys juz miec tego jednego, jak odkryc wlasna strategie szczescia lub zwyklego powodzenia w biznesie czy tworczosci... Nlp to tylko narzedzie do poznawania zaleznosci miedzy myslami, przekonaniami, dzialaniami i skutkami. Kto byl na dobrych treningach a nie na taniej manipulacji ten wie ze mozesz sama sobie zrobic pranie mozgu, swiadomie, jak pierzesz wlasne ubrania by po uzywaniu mieli swiezosc... Pozdrawiam wszystkich za i przeciw Trener nlp

Gość gość
z nlp kozystaja nasi politycy

NLP to dobre narzędzie ale w niepowołanych rękach niestety będą źle wykorzystywane. Bo tak na prawdę każdy z nas po trosze manipuluje, a NLP to nic innego jak Naturalne Ludzkie Procesy. Dwóch ludzi się spotkało i obserwowało ludzi spisali obserwacje i powstało całe narzędzie. Niestety źle podana wiedza, nie pełna wpływa negatywnie na podejście do tego. Sama byłam na szkoleniu na którym czułam się jak w sekcie. Brakowało by ludzie w sali i zaczęli śpiewać i klaskać. Później w marcu zrobiłam długie szkolenie NLP Warszawa. trwało kilka miesięcy. Pokazano mi od początku o co w tym wszystkim chodzi. I mimo, że czasem się irytowałam że takie oczywiste rzeczy mówią to później zrozumiałam. Uważam, że każdy coś dla siebie znajdzie w szkoleniu NLP i kwestią osobistą jest do czego o wykorzysta.

Gość Kamila Michałkiewicz
NLP to zbiór technik które są w stanie poprawić i znacząco lub CAŁKOWICIE zmienić jakość naszego życia. Początki moje również były sceptyczne. Oczywiście znajdą się zawsze zwolennicy tradycyjnych psychologicznych drążeń utrwalających problemy, niektórzy lubią latami chodzić na terapię i ględzić o tym samym utwierdzać się w nieszczęściach. NLP to skuteczne i szybkie narzędzie ponieważ nie stawia pytań "dlaczego" tylko stawia na rozwiązania. Po miesiącu coachingu mogę powiedzieć że 100% jest skuteczne. Nie wydaję już kasy, jestem stabilna i zadowolona. Nie trzeba wybierać znanych medialnych trenerów. Ja jeżdzę na coachingi z Warszawy do Łodzi do firmy która nie lansuje się na siłe i nie wyobrażam sobie spędów na szkolenie po tysiąc osób. Nie będę podawać nazwy żeby nie robić reklamy, żeby nie wyszło że napędzam klientów ale na prawdę NLP to była najlepsza decyzja w moim życiu. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków, najpierw próbujcie potem krytykujcie.