Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

jaka fryzura na kręcone?

Polecane posty

mam włosy do ramion, kręcą się. Nie jakoś okropnie,ale kręcone z natury są. nie zrobie grzywki,bo będzie mi się kręcić, nie wyprostuje bo brzydko wyglądam wtedy. Mam głowę taką bardziej podłużną (nie wiem jak to określić). macie coś? może jakieś zdjecia?

mnie tez sie kreca nie mocno i tez mam do ramion albo nawet dluzsze od kilku lat je tapiruje i mam fryz ala nina hagen;) wtedy wygladam najlepiej;)

marzy mi sie grzywka,ale musialabym codziennie prostowac :/ musi to byc fryz niejednostajny po obu stronach glowy,zeby jej nie wydluzal za bardzo. Tapirowac wlosy?

Gość bruneteczka17
hejka ja tez amm krecone wloski;)ale bardzo ladne...i dosc ladnie wygladam w rozpuszczonych lub jak sobie roznie je spianam..ale chcialabym miec jaks ciekawa fryzurke z nich..a kompletnie nie wiem jaka by mi pasowala:(

tez mam ten problemik...identyczny. ostanio mialam przyciete asymetrycznie,dosc znacznie ale tak naprawde na moich wlosach tego prawie nie widac ...

Gość bruneteczka17
laski musimy cos wysmyslic;p

Gość innaaaa
a ja mam ani proste ani krecone lekko sie faluja wywijaja co robic?

Gość ajajajable ble ble
laska jakbym miala takie jak ty to kupila bym sobie super prostownice i raz je przegladzila i mala prpsciutkie....i o tego duper wystrzepiona grzywke...i reszte wloskow...i wygladalabym bosko...ale swoich lokow niechce mi sie propstowac bo to zajmuje godzine czasu!!!

Gość ajajajable ble ble
malo byc *super a nie d**er

Gość reniferkaa
ja tez mam krecone czarne wlosy, zajebiscie sciete nie wiem jak wam opisac, ale moge jakos wytlumaczyc, tylko ze ja mam na maxa krecone, takie skrezynki