Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 :O od rana mnie coś łupie w głowie i wcale bym się nie martwiła gdyby nie umiejscowienie bólu.. jest to górny lewy bok, coś jakby mnie raz na kilkanaście minut szpilkę wbijało w mózg :O i to jest takie natężenie że mi się słabo kurwa robi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 czy piwo mi rozszerzy naczynia i pomoże?? apap nie pomaga, kawa też :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 jak mam się położyć i pospać po mocnej czarnej...? :D może mam guza na mózgu? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 ja się ciągle denerwuję...wszystkim niedługo urlop to odpocznę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nivka Napisano Lipiec 19, 2008 tak sie moze tez objawiac nerwobol, moze mialas jakies stresy ostatnio..jak masz w domu naproxen to lyknij a jak nie to idz do apteki po aleve chyba tak to sie nazywa zawiera wlasnie w skladzie naproxen powinno pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ujadający Piesek Leszek Napisano Lipiec 19, 2008 a zęby masz zdrowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aeyeyeyyee Napisano Lipiec 19, 2008 może zmierz sobie ciśnienie? może to ból ciśnieniowy. albo może jesteś meteoropatką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez stawiam na Napisano Lipiec 19, 2008 nerwobol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina90 Napisano Lipiec 19, 2008 Lusesita pyralginium sobie kup, mi zaden apap ibuprom nie pomaga tylko pyralginium. a co do rozszerzania naczyn krwionosnych to kawa i papierosy zwezaja a rozszerza alkohol (najlepiej wodka bo piwo jest za slabe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 wysprzątałam mieszkanie i trochę mi przeszło mam zdrowe zęby i niskie ciśnienie jeszcze mnie czasami szarpnie po czaszce ale rzadziej :O mam w domu tylko apap i nospę z przeciwbólowych a i jedną aspirynę chyba ją zażyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Lipiec 19, 2008 Też mi się zdarza, stawiałabym na nerwoból. Ewentualnie bóle ciśnieniowe (związane ze zmianą ciśnienia). Pocieszę Cię, że guz na mózgu raczej nie boli;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 o matko jak mnie łupie czy to da się jakoś... rozmasować? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rada...... Napisano Lipiec 19, 2008 weź se osiłka i uprawiaj ostry seks bez trzymanki, przejdzie na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 kiedy nie mam chwilowo z kim mogę sama? :p o jesu...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ruudyś Napisano Lipiec 19, 2008 też tak mam, są okresy kiedy często mnie kłuje (dosłownie) w głowie, są gdy prawie w ogóle. Ale częśćiej mam w klatce piersiowej, sercu, tak że nie mogę oddychać. Czy to nerwobóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolący łeb dziś mam rownież Napisano Lipiec 19, 2008 ten ból co opisujesz pasuje idealnie do neuralgii nerwoból nerwu trójdzielnego twarzy, taki charakterystyczny własnie kłujący, przychodzący sekwencjami, falowo, to przychodzi znienacka i równie znienacka sie uspokaja mam dziś też tai ból że warjuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesadyzmu Napisano Lipiec 19, 2008 stawiam na migrenę to ona daje takie objawy, może powodowac zaburzone widzenie i mdłości połóż się, zasłoń okna i spróbuj kimnąc dziś cisnienie się zmienia więc może to wina pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 to moze jest jednak dziad z pogodą związany.../ :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesadyzmu Napisano Lipiec 19, 2008 Ja myślałam że wczoraj wykorkuję, czułam się jak na haju, gdy zmierzyłam ciśnienie wyszła mi ledwie setka a zazwyczaj mam 120, za to puls miałam prawie 90 w spoczynku....myślałam że zacznę pełzac jaką gąsienica po ziemi.... dziś już imponujący wynik: 108 po trzech kawach z trzech łyżeczek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 :O teraz to mnie razem z lewym uchem rąbie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też mam problem Napisano Lipiec 19, 2008 Pewnie masz zapalenie ucha. Może. Ale i ja tak mam czasami i też jakby mi ktoś szpilkę wsadził w gówę i już. Nie martw się , musisz się przyzwyczaić i tyle. A migrenowych bóli z pewnością nie masz, bo to trwa aż kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt godzin ciagle i głowa pęka jak orzech i żadne leki nie pomagają i w dodatku są zaburzenia wzroku. Nie martw się tym, to żaden rak, tak od czasu do czasu bywa u niektórych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarno biala 0 Napisano Lipiec 19, 2008 A moze Ty jakas hrabianka jestes i nie wiesz? Migreny to podobno tylko u Jasnie Panstwa wystepuja.Luska , ja Ci mowie , sprawdz drzewo genealogiczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 tia...:P ale to ponoć nie wygląda na migrenowy ból :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 zeżarłam połowę zawartości apteczki :O i nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej tu anuśka Napisano Lipiec 19, 2008 to może umó się ze mną Luśka? ...moze Ci bol wtedy przejdzie....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sjbdcbc Napisano Lipiec 19, 2008 Luska,to objaw przedwczesnej menopauzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 19, 2008 na menopauzę za wcześnie :O kurcze, drażnią mnie wysokie dźwięki przyciszyłam radio :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem dobrze wiem Napisano Lipiec 19, 2008 masz \"globusa\" to na co cierpiała ta niedoszła hrabianka z \"Nad Niemnem\" na to pomagała filiżanka kakao \"z zamorskich krajów\" albo herbaty, koniecznie podana przez służącą, koniecznie w zdobionej porcelanie (napój nie służąca).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 20, 2008 :O wcale mi nie przeszło boli nawet przy dotyku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to na bank nerwobol Napisano Lipiec 20, 2008 wez naproxen na go w skladzie aleve poniewaz wieksze dawki 250mg sa na recepte a aleve ma bodajze200mg pomoze jak masz gdzies w poblizu apteke calodobowa to lec nie ma sensu sie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach