Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupeczkaaaa

chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość dupeczkaaaa

bardzo mi sie chce seksu.....mam 17lat i jeszcze jestem dziewica.......i bardzo mi sie hce kochac ...ale nie amm chlopaka..pozatym wydaje mi sie ze jestem na wspolzycie za mloda...zdecydowanie zaa mloda...

Gość hkichog
Ja w Twoim wieku miałam pierwszego chłopaka i własnie w tym wieku straciłam dziwictwo :) nie załuje, teraz mam 19 lat i kochałam sie tylko z dwoma kolesiami moim byłym i aktualnym...Jesli znajdziesz chłopaka z którym bedziesz chiała to zrobic, który Cie nie wykorzysta i nie zostawi to zrób to, wazne by nie załowac!

Gość moja droga...
seks to nie tylko wsadzenie penisa do cipki i kilka trących ruchów frykcyjnych. Co z tego gdy koleś Ci wsadzi, zaraz się spuści i zajdziesz w ciążę? Zarasz sobie całe życie i żadnej przyjemności nie będziesz mieć ani w momencie seksu ani w późniejszym życiu małżeńskim. Najpierw sama wypróbuj paluszkiem, czy doprowadzisz się do orgazmu, jeśli nie to daj se spokój; najpierw dojrzej, zdobądź wykształcenie, pracę, pokochaj właściwego wykształconego, urządzonego mężczyznę i dopiero próbuj tej przyjemności.W przeciwnym razie będzie szybciej rozwód niż ślub!!!

Gość moja droga...
Jak skomplikowany i ważny jest orgazm niech świadczą poniższe dane: suma orgazmów u normalnego, średnio-żyjącego człowieka w ciągu życia wynosi tylko ok. 8 minut a ilość informacji jakie przebiegają przez organizm, podczas satysfakcjonującego seksu, jest 2 miliardy x większa niż potrafią to największe współczesne komputery!!!!! Brak znajomości krzywej fizjologicznej orgazmów powoduje we współżyciu seksualnym wiele zła, sprzyjając nerwicom seksualnym, oziębłości seksualnej, wreszcie rozpadem związków na wniosek kobiety nie zaznającej przyjemności z seksu i to z powodu nie osiągania orgazmu. U wielu kobiet wytwarza się oziębłość płciowa lub poczucie, że stworzona jest li tylko do rodzenia dzieci.

Gość moja droga ma rację
Moja droga ma rację ty masz dopiero 17 lat !!!!! Jak koniecznie musisz seksu to radzę z zabezpieczeniem (prezerwatywa) a tak to pójdziesz z chłopakiem do łóżka zajdziesz w ciążę i co ?? Chłopak stchórzy i cię żuci nikt później nie będzie chciał dziewczyny która nie jest dziewicą uwierz ja mam 32 lata i moja przyjaciółka umarła przez przedwczesną ciążę też miała 17 lat a więc nie radzę !!!!!

Gość ryby zamiast seksu
Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura: No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. Jedną, szefie. Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby. Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby...

Gość do dupeczki 17-letniej
wpisz w google fizjologia i filozofia seksu / antykoncepcja lub świadoma prokreacja a dowiesz się wielu ważnych rzeczy

Gość rada......
ponieważ nierozładowana chuć, może dać zaburzenia somatyczne i psychiczne, to do momentu dojrzenia wszelakiego(dojrzałość emocjonalna, fizyczna, wiek, wykształcenie, praca, mieszkanie etc.) zastosuj paluszek lub dildo, ale pamiętaj o lubrykancie, żeby nie uszkodzić śluzówki łechtaczki i pochwy

Gość masz rację.....
lepsza masturbacja niż skobanka lub chowanie bachora

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..