Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona18

mam 18 lat on 22/

Polecane posty

Gość zagubiona18

jestem dziewica bardzo boje sie tego pierwszego razu on caly czas nalega a ja chyba jeszcze nie chce tego zrobic ;/ boje sie bardzo ze nie bede wiedziala co robic itd ostatnio wlozyl mi tam palec a mnie to juz strasznie bolalo a co dopiero no wiecie/ z drugiej strony bardzo mi na nim zalezy sama nie wiem co zrobic z jednej strony nie chce z drugiej boje sie ze on dlugo tak ze mna nie wytrzyma a wy co o tym sadzicie ? bardzo potrzebna mi opinia innych na ten temat musze sie kogos poradzic takze prosze bez glupich komentarzy

Gość żuchwa
ty się stresuj dalej, niech cię facet jeszcze stresuje, a seks na pewno będzie przyjemny. jak facet nalega i ma w dupie to czy chcesz, czy nie chcesz, to odeślij kolesia na drzewo.

Gość df
hej jesli mu na Tobie zalezy to poczeka na ten moment kiedy Ty bedziesz chciala.Nie warto robic czegoc tj wspolzyc jesli sie tego nie czuje.pozniej bedziesz zalowac...a cnote masz tylko jedną.pozdrawiam

Gość echu echu
najpierw sprawdź czy nie ma żony, potem ustal co on do ciebie czuje, a na koncu zapytaj sama siebie, czy jestes juz gotowa

Gość zagubiona18
zony dzieci na pewno nie ma wydaje mi sie ze mu zalezy problem wlasnie ze ja jeszcze nie jestem gotowa malo tego ostatnio sie nawet zniechecilam bo mnie naperawde bolalo jak zaczal mnie tam dotykac a teraz to juz w ogole chyba panikuje;/

Gość ile jesteście razem

Gość adelka kiss
faceci to tak zawsze tylko o jednym nie jestes pewna to tego nie rob poczekaj na wlasciwy moment a ta chwila bedzie niezapomniana

Gość zagubiona18
hmm razem jestesmy od 3 miesiecy znamy sie pol roku

Gość ile jesteście razem
Daj spokój sobie z kolesiem, skoro jesteście 3 miesiące, a on już Cię naciska to poprostu jest dla sexu,

Gość Poznanianka......aaaaa
No wlasnie.. Ile jestescie razem? U mnie jest ta sama roznica (ja 20 On 24) i nikt do niczeo nikogo nie namawia na sile. To naprawde nie jest najwazniejsze a juz tym bardziej nie podstawa zwiazku! My to mamy przed soba a jestesmy juz razem troche czasu... Wiem jedno - jesli zrobisz to wbrew sobie majac watpliwosci bedziesz sie czuc nieszczesliwa... I nie istotne jak bardzo Ci na nim zalezy...

Gość adelka kiss
skad wiesz ze jak sie z nim przespisz to cie nie rzuci

Gość żuchwa
to ja się roku razem spodziewałam, a ty z trzema miesiącami wylatujesz. skoro facet w gorącej wodzie kąpany i po trzech miesiącach go tyłek swędzi, to uważaj kobieto. seks we łbie i tyle, niedługo ci wyjedzie z dowodem miłości.

Gość ile jesteście razem
Nie rób nic na siłę, jak cię zmusza, to znaczy że nie szanuje ani twojego zdania ani Ciebie. Przespisz sie z nim i stracisz do siebie szacunek i nigdy sobie nie wybaczysz że straciłaś coś tak cennego z jakims dupkiem a nie cudownym facetem

Gość zagubiona18
no wlasnie dlatego ja nie chce bo wydaje mi sie ze to za szyybko wszystko!!! dziekuje wam za komentarze! nie mam z kim pogadac a to dla mnie bardzo wazne

Gość adelka kiss
jak go nie kochasz to niech sie buja napewno nie pozalujesz

Gość Eliz-A
A nie zgadzam sie z wami ja kochałam sie z moim chłopakiem po miesiącu znajomości i co. Jesteśmy razem 5 lat i już 3 lata po ślubie:) No ale to ja zaczęłam mówić o seksie i o tym, ze powinniśmy spróbować:)On nigdy w tej kwesti nie zaczoł tematu i nie naciskał na mnie w zadnych sprawach łóżkowych.

Gość zagubiona18
chyba macie racje ze nie powinnam teraz bede juz pewniejsza bo tak to nie moglam z ta jego presja faktycznie cnota jest tylko jedna

Gość oookkkiiuuuu
ja tez poszlam z fac etem do lozka po prawie dwoch miesiacach dzis mija 5,5 roku planujemy slub i nie zaluje

Ja też mogę napisać że poszłam do łóżka z facetem po 2,5 miesiącach i jestesmy razem do teraz a za rok ślub. Jednak sytuacja była inna bo nikt nikogo nie namawiał, a o to tu najbardziej chodzi.

Gość zagubiona18
no wlasnie o to chodzi ze on nalega

Gość oookkkiiuuuu
a moj facet nalegal i co z tego?

Gość zagubiona18
no i mialas szczescie ze spoko facet i powodzenia na przyszlosc

Gość oookkkiiuuuu
powodzenia to tobie zycze

Gość zagubiona18
no mi sie na pewno tez przyda

Gość adelka kiss
jestes jeszcze mloda i wszystko przed toba

Gość zagubiona18
no wiem i chyba macie racje po co robic cos czego sie nie chce

Gość adelka kiss
masz racje czasami pod naciskiem robimy rzeczy ktorych potem zalujemy przez bardzo dlugi czas mam nadzieje ze spotkasz jeszcze kogos kto na to zasluzy by byl twoim pierwszym

Gość eeeexfg
a jak czesto sie spotykacie?