Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sykstinajn

proszę pomóżcie mi znaleźć

Polecane posty

Mam elegancką bluzkę,która ma pod spodem top,z bardzo cienkimi ramiączkami,a na to jest koronkowa bluzeczka.Jestem osobą dość puszystą,ze sporym biustem i do dawna poszukuję stanika do tej bluzki właśnie. Nie może mieć za grubych ramiączek,a najlepiej gdyby miał przeźroczyste,wtedy nie byłoby widać stanika. Nie mogę jednak dostać biustonosza cielistego/bezowego,najchętniej na silikonowych ramiączkach w rozmiarze 105 D :(((((( Tę bluzkę zakładam na wesele w sierpniu i jestem załamana tym,że nie mam do niej biustonosza. Może pomożecie mi szukać:(

Najpierw zapraszam do solidnego wymierzenia się (pod biustem bardzo ciasno i na całkowitym wydechu, a w biuście luźno) i wstępnego sprawdzenia rozmiaru tutaj: http://www.bra-fitter.prv.pl/ Żeby nosić staniki z obwodem 105 powinnaś mieć po takim pomiarze ze 115 cm pod biustem (jak nie więcej, nasze sadełko jest ściśliwe a obwód stanika ma się opierać na żebrach a nie na nim ;) ) - na pewno masz aż tyle?? A jak już ustalimy dobry rozmiar to może da się jakieś z przepinanymi ramiączkami znaleźć? :)