Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

czy to może być niebezpieczne?

Polecane posty

Gość jak myślicie

nie biorę tabletek antykoncepcyjnych bo nie widyujemy sie z chłopakiem zbyt często z racji odległości,tzn co tydzień albo co dwa,teraz zamierzamy razem spędzić reszte wakacji i potrzebuje się zabezpieczyć...i kiedys przez pare miesięcy brałam pigułki i nie wykupiłam wszystkich,mam recepty,mogę je wykupić i brac przez wakacje? a potem odstawić... nic innego mi nie przychodzi do głowy bo globulek próbowalam i sa okropne a prezerwatywa i tak bedzie do pigułek więc...

Gość meczeta
ale czy te recepty są nadal ważne?

Gość meczeta
idz do gina po nową recepte na tabletki

Gość jak myślicie
ups o tym nie pomyślałam :o wątpię bo sprzed roku albo 2lat... nie mniej jednak mogę iśc do lekarza bo tabletki i brac je tylko przez 2miesiące?

Możesz tabletki brać ale po co razem z prezerwatywą> Lepiej zdecyduj alebo tabsy albo gumki.

Gość meczeta
jezeli po wakacjach nie bedziesz juz współzyla albo sporadycznie tylko , to mozesz przestac brac , ale wolałabym na twoim miejscu brac nadal tabletki , bo po odstawieniu szybko mozna wpasc

Gość meczeta
ja tez bym wolała z prezerwatywą , mimo ze tabletki to wymagałabym od partnera dodatkowego zabezpieczenia

Gość jak myślicie
dzięki chyba przejde się do lekarza ale potem odstawię.. albo zdecyduje się na zastrzyki,rzadziej i wygodniej a też działa... dzięki dziewczyny 🌼

Ale po zastrzykach nie wiadoma jak się będziesz czuła, a pigułki zawsze możesz odstawić. Decyzja należy do Ciebie.