Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mogę ...

*** SKOMENTUJCIE JAKOŚ TEN TELEDYSK BO JA PADŁEM ***

Polecane posty

Gość balbina z mazuruff
aaaaa tak tak znam ten kawałek :) faaajnyyyy :) i piotr fronczewski :)

Gość to ja Samanta lisiczka
co tu komentowac :D ? ironiczne podejscie do lat 70 tych i tyle :) popatrz na ubrania fryzury :D

Gość anglistka xxx
przeciez to juz stare jak swiat,obudziles sie ...

Gość kkiinniiaa
skąd masz wranglery ?? - pyta się ona ja się uśmiecham i mówię- Baltona ... :D

Gość lupa mumbas
Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta,relax full,uderzam solo. Uraczyłem małą zimną coca-colą, A ona mnie mentholowym marlboro. Zgrywam express, express gentelmena. Polece wierszem, pełen czad - tak jest wena. Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia, W moim rytmie na tylnych siedzeniach. Ref. -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie! -Mnie?? -Cię! -Eeee -Ehe -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię! -W aucie? -Ehe Tuż po dwunastej jak zwykle wcięty, Stoje przy barze wyjmuje kęty, Zamawiam drinka marki extaza, I że tak powiem to ciągle się powtarza. Gdy znów okazja się nadarza, Jest ta czulerka jak paris nie jak szaza. Jest ostra jazda i ostry hazard. Weź mała kluczyk bo będzie niezła faza. Ref. -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie! -Mnie?? -Cię! -Eee -Ehe -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię -Nieee -Ehe Ja w Viktori pije balantajsa. Każdy tu wie że jestem królem tańca. Na fliperach mam wszystkie rekordy, Jak ktoś się dzieli to tylko forty-forty. Dwadzieścia procent pobiera tutaj kasa. Ruda Grażyna ty jesteś extra klasa. Szpan na max, ja ostro jeżdże, Chodź na parking przejedziemy przez zaplecze. Ref. -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię -Eee -Ehe -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię -Naprawdę?? -Ehe Jestem barmanem na tym dansingu, Pierwszy raper nie było jeszcze stringów. Facet z peweksu ma wszystko spod lady. Ja trzymam bufet i mam układy. Gość płaci w markach. Mam wolny rynek. Twoja sukienka w kolorze landrynek, Już po fariancie dotyk twych dłoni, Szatniaż pilnuje mi Mirafiori . Ref. -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię -Eee -Ehe -Będe brał cię!! -Gdzie?? -W aucie!! -Mnie?? -Cię -Hahaha -Ehe

Gość rfgveargver
swietnie zrobbione

Gość lejdissss
haha ta baba w tle jest dobra... \"gdzie\".. \"ehe\" itp xd

Gość hip hop to dno
stoczyli sie na maksa

Gość to ja Samanta lisiczka
przeciez to jest zamierzone :D jezu :D:D

Gość rfgveargver
fridman ma zajębistą facjate

Gość masmix
szoke w majtasach made in pewex:classic_cool: