Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na rozstajju

Poważne pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość na rozstajju

Czy gdybyscie miały włosy na posladkach( z choroby hormonalnej badz hirsutyzmu) to goliłybyscie wloski czy nie ? zaznaczam ze nie chodzi o maly meszek jaki ma akzda kobieta tylko o ciemne , dlugie wloski .....

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaakk

Gość nie wolalybysmy
zaplatac warkocze :O

Gość pupupuppup

nie goliłabym :) ciężko mi sobie zresztą wyobrazić machanie golarką po dupie :D poszłabym raczej do kosmetyczki

Gość lepiej potraktowac wodą utleni
utlenioną i rozjaśniac, wtedy zjaśnieją i się wykruszą....po wosku mogą wrastac i to dopiero byłby zong.... ja mam raczej złe doświadczenia z woskiem...lepiej albo przeprowadzic kurację hormonalną (tylko czy pomoże....) albo wydac kasę na depilację laserem, ta jest skuteczna przy ciemnych włoskach (usunełam w ten sposób włoski z łydek, te ciemne znikneły a blond niestety zostały więc je golę)

Gość lepiej potraktowac wodą utleni
mam takie blond kudełki na udach i z oczywistych powodów ich nie golę ani nie traktuję woskiem bo wiem że byłoby gorzej....tylko od czasu do czasu nakładam na kilka minut wodę utlenioną taką od farby do włosów (chyba 11 %) w Twoim przypadku poradz się kosmetyczki lub endokrynologa bo może powinnaś brac leki

Gość Poważna dziewczyna
Goliłabym, gdybym np. miała faceta albo chodziłabym na plażę lub na basen, ale tak to po co, skoro nikt Twojej pupy nie widzi.

Gość Są gabinety kosmetyczne
gdzie mozna to załatwic depilacja woskiem tzreba powtarzac co ok 4 tyg ale włosy za kazdym razem sa słabsze

Gość na rozstajju
mam faceta ale on mnie kocha taka jaka jestem tylko ja sie wstydze i mam male kompleksy przez to:( a na alser mnie nie stac.... jeszcze:(

Gość uppppppppppppup

Gość ja nie wiem chyba
bym sie zabila:o

ee ja tez mam i co z tego normalnie woskiem raz na jakis czas i pupa gładka nie ma co beczec trudno...jedni maja szczescie inni nie maja

Gość podstawka pod herbate
id do kosmetyczki na depilacje pasta cukrowa czy cos takiego. Wloski odrosna o wiele slabsze i bedzie ich mniej.