Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

senorita

Szukam przyjaźni i ciepła..

Polecane posty

Gość Jedna juz szukala tego tutaj
i trafila do szpitala. Tu tego nie znajdziesz.

Gość Na podstawie dnia dzisiejszego
tutaj nie znajdziesz,to tylko internet.

Nie wiem,dlatego sprawdzam. Kto szuka ten znajdzie ponoc. Może tylko niekoniecznie to czego szuka.

Gość Dop******lam dziś każdemu
jak to kiedyś ująłem szukać można wszędzie nawet tu ale ile to pomoże.A czego ogólnie potrzebujesz .

Czego potrzebuję? JAk w temacie..przyjaźń, ciepło, bliskośc. To fakt ,miejsce nieodpowiednie i szanse małe na znalezienie tego akurat, ale cóz..Próbować trzeba zawsze i wszędzie:)

i czym się interesujesz

Jestem 28- latką,wiec juz nie młoda:). Mieszkam w Lubuskim. W pewnym momencie stwierdziłam,że w moim otoczeniu brak tego, co najbardziej wartościowe dla mnie. Nie ma bliskosci, świadomosci,ze ktoś myśli, że jestem ważna - i nie mówie tu o zwiazkach damsko-męskich:).

Zainteresowań sporo..od dobrej ksiązki, po rzeczy powodujące szybsze bicie serca i skok adrenalinki. Lubie sport, na rowerze moge jeździć godzinami:)

Liczę się z dziecinnymi tekstami i mało powaznym potraktowaniem tematu:). Mimo to...

wspaniały wiek i smutne że nikogo nie masz nawet przyjaciółki , to fakt że tu zatrują zaraz .sport wspaniale a adrenalina szybsze bicie serca to zdradź coś jeszcze.

Jest wiele rzeczy,które spowodowac moga szybsze bicie serca, wiele zależy od sytuacji. Pasjonuje mnie wszystko co ekstremalne ( w moim pojęciu ):). Uwielbiam skoki spadochronowe i to z pewnoscią jedna z moich pasji. Przyspieszyc puls może również dobra ksiązka, ale nie każdy zrozumie o czym mówię. Chodzi o wywołanie pewnych emocji:)

dawno temu to czytałem sobie ale brak czasu powoduję że przestałem czytać na rzecz innych zajęć ,ewentualnie czytam ks.techniczne.ale skoki spad...imponujesz mi a dużo kobiet skacze?

Całkiem sporo, chociaż faktycznie przewaga znacząca mężczyzn. Kto raz się odważy, bedzie to robic jak najczęsciej. To tak jak z seksem:)

skoki podobają mi się ale mam obawy co do wysokości ale kocham prędkość i to lepsze niż seks .

Prędkość równiez jest ekscytujaca, ale wybieram wysokość. Skoki to w sumie połączenie obydwu tych rzeczy w pionie:) Spróbuj kiedyś - naprawdę warto.

mam pewne obawy ale nigdy nie mówię nigdy .muszę zmykać mam wyjazd i nie będzie mnie teraz .Może jeszcze uda się nam popisać. 🌼

i cisza...Chociaz w sumie niczego innego nie mozna się było spodziewać.:)

skoro szukasz to szukaj, a nie siedź tutaj i czekaj :)

senorita to Ty niesamowita babka jesteś jak lubisz skoki spad... a próbowałaś wspinaczki, zjazdów linowych skoków

a szukać można wszędzie tutaj jak w życiu spotkasz różnych ludzi wspaniałych, smutnych zakochanych samotnych, popaprańców itp. żeby znaleźć trzeba szukać......

Nie próbowałam, ale mam nadzieję, ze wszystko przedemną:). To pewnie tez pasjonujace i niebanalne. Próbowałes? czy tez pozostaje to u Ciebie w sferze przyszłych ewentualnych planów?:)

oj szukam przeciez, chwytam sie wszelkich możliwych sposobów:). Znajdę, jestem pewna, - tylko co? Oby to czego szukam:)!