Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhh Ci rodzice

moi rodzice sie kloca

Polecane posty

Gość ahhh Ci rodzice

czesc.jestem ania mam 17 lat moi rodzice od jakiegos ponad roku starsznie sie kloca ale to bardzo...ze czasami jest to nei do wytrzymania...wyzywaja sie od najgorsych...wypominaja dawne dzieje czasami boje sie az ze dojdzie di rekoczynow...mama mowi tacie ze ma wyprowadzic sie z domu....ja sama widze ze kazde z nich ma po czesci racje...ale tez kazde z nich poczesci ponosi jakas wine....boli mnie to ze rodzice wogole nie kryja sie z niczym przedemna!!!!mowia o takich rzeczach czasem ze napradwe wolalabym tego niegdy niewiedziec!!!nieobchodza mnie ich osobiste sprawy!!!owszme niemoge narzekac na rodzicow....kocham zarowno mame jak i tate....i wiem ze oni nie chca dla mnie zle chcialabym zeby bylo tak jak kiedys ...zeby sie kochali..przytulali ..calowali....a teraz procz ciaglych klotni i narzekania na siebie....nie am nic innego;/atmosfera w domu jest ciagle napieta!!!mieszaja mnie w swoje sprawy i kaza przekazywac "przezemnie"sobie wiadomosci;/i ja naprawde juz nie wiem co mam robic...chcialabym zeby znow sie kochali....pomozcie mi...czy jest sposob zeby jakos ich pogodzic????czy wogoel powinnam interweniowac????czy moze zejsc an bok i nie mieszac sie do ich spraw???sama juz nie wiem co o tym myslec.....tak bardzo ich kocham...boje sie ze kiedys mama wkoncu wyprowadzi ojca z rownowagi...a on ja uderzy lub popchnie i dojdzie do nieszczescia ciagle jestem czujna...i ciagle nadsluch*je ich klotni...i sprawdzam czy nic siue nie dzieje!!!!pomozcie mi!!!! proszeee

Gość kajetan moze i jest fajne
mozna napisac, ze mozesz z nimi pogadac, powiedziec aby uwazali co przy tobie mowia, ale jesli sie im nie uklada to na cuda nie licz i lepiej aby ze wzgledu na ciebie nie probowali byc razem. nic na sile. tak wyglada doroslosc..