Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulinda

cZY MĘŻCZYŹNIE MOGĄ PODOBAĆ SIĘ TAKIE PIERSI?!

Polecane posty

Jordanita dzięki. Dobrze, że są takie osoby, które zmniejszą chociaż trochę moje kompleksy.

Gość rewwwalka
moje są podobne do twoich kształtem tylko więęększe. no i wyglądają dużo gorzej ;-)

mi nie przeszkadza ich wielkość tylko brak jędrności no i rozstępy (w ciąży miałam miseczkę F, a normalnie C). Nie chciałabym mieć dużego biustu.

Gość iosis
tak no problem jest, wielkościowo miodzio :) malina wręcz, ale rozstępy, ale co poradzisz... głowa do góry :) nie jest źle, zawsze może być gorzej :)

Gość iosis
i suteczki pierwsza klasa :)

Gość lala1212
przeczytalam komentarze i jestem w szoku! te piersi sa PIEKNE. dalabym sie pokroic za nie. nie moge dopatrzyc sie nawet 1mm obwisniecia, chyba jestem slepa :(

Gość Karollus
A i owszem, są całkiem przyjemne :) To na plus, ale na minus też dodam, co sobie będę żałował w końcu ia tak mnie nikt tu nie zna ;) Problem chyba leży w tym co napisałaś, że nie chcesz mieć dużych piersi. W związku z tym podejrzewam, ze kupujesz źle dobrane staniki co spłaszcza nieco a mogłoby nie spłaszczać. Moja żona kupuje staniki w sklepie Satine bielizna czy jakoś tak gdzieś na Puławskiej, wiem że tam panie pomagają dobrać właściwy rozmiar. A noszenie dobrego rozmiaru na pszykładzie piersi mojej żony zdecydowanie zmienia kształ - i według mojej subiektywnej opinii zdecycowanie na plus :) Aha, jeszcze jakiś krem - bodajże z Avonu całkiem się dobrze sprawdzał. Ogólnie: jest dobrze, ale może być lepiej!

po ciąży są super. miseczka F?! ogromna! ja normallnie mam D to w ciąży boję się pomysleć co będę miała! Ale ogólnie są fajne. widać że młode i nie zwisają jak starym babom. ładne :)

Staniki kupuję odpowiednie. Nie spłaszczam biustu, bo taki rozmiar jak mam to jest ok. W ciąży i w okresie karmienia był zdecydowanie za duży (nawet mój mąż tak twierdził, bo też nie przepada za dużymi rozmiarami piersi).

Gość ona9932232
byłyby bardzo ładne gdyby nie to, że masz brzydki brzuch. radzę trochę poćwiczyć i przejść na dietę. wtedy piersi wyglądałyby cudownie.