Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gygia

MOJ CHLOPAK ZACZAL MNIE BRZYDZIC

Polecane posty

Gość gygia

jestesmy ze soba 2lata,a on przestal dbac o siebie ,nie myje sie:( wczoraj sie kochalismy chcialam mu zrobic loda ale myslalam,ze zwymiotuje :( kupuje mu kosmetyki do mycia ale nic nie pomaga:(kocham go ale to obrzydliwe zeby sie nie myc

Gość gygia
prosze doradzcie mi cos:(

jesteście ze sobą dwa lata i wstydzisz się powiedzieć mu, żeby się umył?

Gość ja tez jestem ponad 2 lata
z chlopakiem ale moge m prosto powiedziec w twarz ze smierdzi, chociaz nei smierdzi prawie zawsze, no moze czasem skarpetki :)

jak przed slubem tak masz to nie chcę myśleć co będzie po :) proste, powiedz mu że ma się myć, że nei bedzie sexu ani lodzika jak wcześniej sie nie umyje. Ranyyy lato jest trzeba się myć conajmniej raz dziennie.

Gość nasza zwiazek trwa 5 lat
my jestesmy razem 5 lat, on jest co prawda bardzo czysty, ale wkurz mnie, ze goli sie raz w tygodniu, chociaz ma tak mocny zarost, ze juz drapie w ten sam dzien od golenia, a zarasta za 2 dn, ale co z tego ,ze mu to mowie i prosze ,zeby jeszcze chociaz troche sie ogolil w tygodniu, nie dociera to do niego. a wczoraj nie wiem co mu odbilo do glowy i najadl sie czosnku , a ja wieczorem myslalam ze oszaleje tak od niego walilo, oczywiscie mu to powiedzialam i sie obrazil.

Co do mycia, ktoś ma rację tutaj, powiedz mu o tym i gra :) Można zrozumieć, auto, słońce, korki - człowiek w puszce sie czasami topi, ale bierze sie zapasowy T-shirt i jakieś kosmetyki by na miejscu w miarę się ogarnąć.

Gość Kisielek malinowy
Jestescie razem dwa lata, a ty nie potrafisz byc z nim szczera? O rany, co to za zwiazek???

Gość eeeeeeeeeeeeee*******
2 lata i nie moze mu powiedziec ! BZDURA ! NASTEPNY WYMYSLONY TEMAT ! ! !