Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiający

Nie wiem czy jej wierzyć...

Polecane posty

Hehehe, cztam nasze rozmowy i napisała, że spała parę razy z dziewczynami. Stwierdziła, że na ulicy potrafi obejrzeć się równie dobrze za kobietą, jak i za facetem :D Ile się jedzie samochodem z Warszawy do Krakowa? :P

Gość żałosne i to bardzo
eee tam laski Cię wkręcają, może jakiś Twój kumpel je do tego zachęcił....a może to damskie odpowiedniczki słynnego Simona Mola ? trzymaj interes w spodniach bo albo będziesz miał duży rachunek do zapłacenia gdy się okaże że te panienki nie pracują za darmo (zacznie Cię ścigac jakimś miły windykator) albo gdy okaże się że to ten ich kolega ma zamiar Cię wydymac naprawdę wierzysz że są dziewczyny które same w necie szukają chętnych do darmowych trójkącików ? sperma Ci pada na mózg

A moze to jakas twoja " zaginiona" albo " zapomniana" siostra? :P) Uwazaj , bo wyjdzie ze bzykniesz rodzinke:) Ps.Niekoniecznie musi to byc sciema.Sa ludzie ktorzy prowadza taki tryb zycia, i moze byc ze dla niej pojechac do faceta iles kom, poznanego w necie to swietna zabawa. Wtedy obawialabym sie tylko spraw wenerycznych, a nie tego ze mnie wystawi.

Tak jak już pisałem podchodzę do tego bardzo ostrożnie, bo już parę razy zostałem nabrany, więc spokojnie :) Tak kumpel zachęcił :P to jest czat, więc jeśli ktoś zagadał to nie było to wcześniej przecież zaplanowane ;] A ten kolega... po prostu raz z nim gadałem ;) ona odeszła od kompa i robiła kolację, więc z nim pogadałem, chociaż nie musiałem ;] chłopak młodszy ode mnie, ale normalny i na luzie dało się pogadać. Ona nie szukała faceta na necie. Zagadała do mnie, bo w nicku miałem podany wiek, a i zdziwiła się, bo na kamerce wyglądałem na starszego :) ale już się przyzwyczaiłem, że dają mi o parę lat więcej :) wtedy napisała mi, że szuka na czacie kogoś do pogadania, a jak będzie się fajnie rozmawiało to można się spotkać. Zapytałem jej wtedy czy spotkała się już z kimś z czata to napisała, że parę razy. Hehe, też się zastanawialiśmy czy nie jesteśmy rodziną xD na dzień dzisiejszy funkcjonujemy jako małżeństwo :P No ona jest trochę zwariowana. Z tą przyjaciółką mają zespół, śpiewają piosenki innych wykonawców, tzn. śpiewają ale z playbacku, a tak to się wyginają ;) po tych rozmowach widzę, że jest odważna, bezpruderyjna, pewna siebie. Zapytałem jej kiedyś czy chciałoby się jej tyle jechać, a ona żartobliwie na to, że przecież jak tego nie zrobi to udowodni, że na czacie są same oszukańcze suki :P

Wczoraj opowiadała mi, że śniłem się jej i rano obudziła się mokra. Stwierdziła, że to byl najlepszy seks w jej życiu, choś tylko ze snu ;)

Gość znawcaaaa
na 100% to jakies zalosne gierki...