Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość espiacja waricj

pomozcie mi

Polecane posty

Gość espiacja waricj

ostatnio okres milam 23 czerwca czyli nastepny powinien byc jakos 20 lipca wczoraj dostaalm takie lekkie rozowe plamienie myslalam ze to jak zwykle 1 wszys dzien miesiaczki a dzisiaj nic zero okresu wpadalm w panike ze moge byc w ciazy zawsze sie abezpieczam prezerwatywa tylko raz jakos w 4 dniu okresu kochalismy sie troche bez gumki ale oczywicie bez zadnego wytrysku we mnie jezu czy mog byc w ciazy?????

Gość pomocysajdxjscn
haloo

Gość l.lkl.k.
nie,napewno nie jesteś w ciąży.pozdrawiam ciepło:)

Gość espiacja
myslicie ze nie jestem a to rozowe plamienie skad?

Gość l.lkl.k.
zwykłe plamienie owulacyjne..zdarza sie..a może zapalenie pecherza?napewno nie jestes..i nie musisz isc do lekarza ani robic testów

Gość espiacja
jezu dziki l.lklk nawt nie wiesz ile znacza dla mnie takie slowa ale powinnam juz dostac dzis okres 28 dni minelo a tu nic tylko to plamienie?

Gość l.lkl.k.
bo w ciąże to wcale nie jest tak łatwo zajść jak się komus wydaje.a okres dostaniesz tyle że z opóznieniem..a do gina ogólnie chodzisz?

Gość espiacja
no jak cosie dzije jak czuje czy widzeze cos nie tak ale powiem szczerze ze obawiam sie ciazy mam masakryczne humory boli mnie glowa a pirsi mam tak nabrzmiale ze bola jak chodze ;(

Gość l.lkl.k.
pies jak sobie uroi ciaze to i pokarm w piersiach ma..a ty masz nerw i za chwile nawet mdłosci doja..zwykla ludzka wyobraznia..

Gość espiacja
zobaczymy czy do jutra dstane okes jak nie zrobie test a potem dalej bede myslec